Moderator: Victoras Petcu
FlorinSitaru scrie:Puteti sa ne detaliati un pic cum a pescuit prietenul dvs. la undite, momeala folosita ? Vad in poza cu cele trei maver-uri ca firele sunt conectate la swingere si marturisesc ca n-am mai vazut asa ceva (si-am citit multe). Rezultatul lui mi se pare extraordinar. Poate in viitor vom vedea un concurs de stationar pe MV2
Salut vecineionut_udrea scrie:Prima mea partida pe mv2 a inceput duminica(15.09) seara la 18.00 si s-a incheiat luni(16.09) la 17.00.Intr-adevar, baietii de la Green Lake au facut show....eu am ajuns pe balta in jur de 16.30 si luau unul după altul....Felicitari baieti!
Asadar, avem urmatoarele:
- eu cu babacu, 8 lansete, eu ponton 7, el locul 1 imediat după mine;
- bile folosite: numai tari, RB Baits, Crab Belachan, Squid cu pruna si ceva bile magice dipuite pe care mi le-a dat Radu pe balta
- pot spune ca pestele a raspuns foarte bine la Crab Belachan, la acest tip avand cele mai multe capturi
- dupa amiaza si pana la 4 dimineata aveam 13 bucati, 3 la vreo 5-6kg, restul intre 8-11kg.....eram totusi dezamagiti, avand in vedere show-ul celor de la Green Lake(a doua zi am gasit si explicatia)
- dimineata a inceput dezastruos.....pestele parca murise...babacu era terminat....murea de oftica...l-am incurajat si hai la treaba...am continuat cu aceeasi tactica din seara precedenta, am nadit puternic si ne-am pus pe asteptat....
- la ora 13 a inceput nebunia.....a inceput cu vreo 3 maruntei de 5-6kg, culminand cu pesti doar peste 9kg......intrau si cate 3 odata....nu i-am numarat exact, dar pot aprecia un total de aproximativ 35-40 de pesti, dintre care maxim 7 au fost sub 8kg....se pare ca dupa amiaza se agita rau pestele pe moara si mananca in draci..
- Multumesc astfel lui Radu Badica pentru bombonelele magice, multumesc colegului din stanga pontonului 7 care mi-a spus cam unde ar trebui sa arunc de pe acel ponton(prima oara pe mv2![]()
![]()
) si multumesc administratorului(chiar daca nu il cunosc
) pentru excelenta treaba pe care o face acolo....Felicitari!!!!
Sa scuzati pozele, probabil se observa cele care sunt facute de babacu!!!![]()
![]()