PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Mesaj de George-Alexandru »

Sincer nu stiu...
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

FlorinSitaru

Mesaj de FlorinSitaru »

Puteti sa ne detaliati un pic cum a pescuit prietenul dvs. la undite, momeala folosita ? Vad in poza cu cele trei maver-uri ca firele sunt conectate la swingere si marturisesc ca n-am mai vazut asa ceva (si-am citit multe). Rezultatul lui mi se pare extraordinar. Poate in viitor vom vedea un concurs de stationar pe MV2

ionut_udrea

Mesaj de ionut_udrea »

IMG_0802.JPG
IMG_0802.JPG (163.38 KiB) Vizualizat de 1588 ori
Prima mea partida pe mv2 a inceput duminica(15.09) seara la 18.00 si s-a incheiat luni(16.09) la 17.00.Intr-adevar, baietii de la Green Lake au facut show....eu am ajuns pe balta in jur de 16.30 si luau unul după altul....Felicitari baieti!
Asadar, avem urmatoarele:
- eu cu babacu, 8 lansete, eu ponton 7, el locul 1 imediat după mine;
- bile folosite: numai tari, RB Baits, Crab Belachan, Squid cu pruna si ceva bile magice dipuite pe care mi le-a dat Radu pe balta
- pot spune ca pestele a raspuns foarte bine la Crab Belachan, la acest tip avand cele mai multe capturi
- dupa amiaza si pana la 4 dimineata aveam 13 bucati, 3 la vreo 5-6kg, restul intre 8-11kg.....eram totusi dezamagiti, avand in vedere show-ul celor de la Green Lake(a doua zi am gasit si explicatia :D )
- dimineata a inceput dezastruos.....pestele parca murise...babacu era terminat....murea de oftica...l-am incurajat si hai la treaba...am continuat cu aceeasi tactica din seara precedenta, am nadit puternic si ne-am pus pe asteptat....
- la ora 13 a inceput nebunia.....a inceput cu vreo 3 maruntei de 5-6kg, culminand cu pesti doar peste 9kg......intrau si cate 3 odata....nu i-am numarat exact, dar pot aprecia un total de aproximativ 35-40 de pesti, dintre care maxim 7 au fost sub 8kg....se pare ca dupa amiaza se agita rau pestele pe moara si mananca in draci..
- Multumesc astfel lui Radu Badica pentru bombonelele magice, multumesc colegului din stanga pontonului 7 care mi-a spus cam unde ar trebui sa arunc de pe acel ponton(prima oara pe mv2 :D :D :D ) si multumesc administratorului(chiar daca nu il cunosc :D ) pentru excelenta treaba pe care o face acolo....Felicitari!!!!
Sa scuzati pozele, probabil se observa cele care sunt facute de babacu!!! :D :D :D
Fişiere ataşate
IMG_0818.JPG
IMG_0818.JPG (190 KiB) Vizualizat de 1588 ori
IMG_0817.JPG
IMG_0817.JPG (207.47 KiB) Vizualizat de 1588 ori
IMG_0816.JPG
IMG_0816.JPG (218.52 KiB) Vizualizat de 1588 ori
IMG_0815.JPG
IMG_0815.JPG (209.29 KiB) Vizualizat de 1588 ori
IMG_0814.JPG
IMG_0814.JPG (201.95 KiB) Vizualizat de 1588 ori
IMG_0813.JPG
IMG_0813.JPG (229.01 KiB) Vizualizat de 1588 ori
IMG_0809.JPG
IMG_0809.JPG (191.02 KiB) Vizualizat de 1588 ori
IMG_0804.JPG
IMG_0804.JPG (154.75 KiB) Vizualizat de 1588 ori
IMG_0803.JPG
IMG_0803.JPG (163.36 KiB) Vizualizat de 1588 ori
CARPE DIEM!!!

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Felicitari pentru partida de succes!!!

RB Baits

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

FlorinSitaru scrie:Puteti sa ne detaliati un pic cum a pescuit prietenul dvs. la undite, momeala folosita ? Vad in poza cu cele trei maver-uri ca firele sunt conectate la swingere si marturisesc ca n-am mai vazut asa ceva (si-am citit multe). Rezultatul lui mi se pare extraordinar. Poate in viitor vom vedea un concurs de stationar pe MV2

Salut,

Sistemul pe care l ai vazut in poze este construit de el personal si la perfectionat in timp.are elastic pe fiecare bat de care a atasat un conector cu un fir pe langa bat pt a putea adapta un sistem swinger-senzor.pescuieste cu forfat de crap,plumb in line de 50g,fara pluta.ca si momeala si nadire,boilies.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

FlorinSitaru

Mesaj de FlorinSitaru »

Multumesc. Bravo lui e un pescar ingenios ! Si ca o concluzie pe care o trag: toti cautam crapul pe malul celalalt si el e langa noi in 10-15 m :lol:

sportiv7pescuit

Mesaj de sportiv7pescuit »

ionut_udrea scrie:
IMG_0802.JPG
Prima mea partida pe mv2 a inceput duminica(15.09) seara la 18.00 si s-a incheiat luni(16.09) la 17.00.Intr-adevar, baietii de la Green Lake au facut show....eu am ajuns pe balta in jur de 16.30 si luau unul după altul....Felicitari baieti!
Asadar, avem urmatoarele:
- eu cu babacu, 8 lansete, eu ponton 7, el locul 1 imediat după mine;
- bile folosite: numai tari, RB Baits, Crab Belachan, Squid cu pruna si ceva bile magice dipuite pe care mi le-a dat Radu pe balta
- pot spune ca pestele a raspuns foarte bine la Crab Belachan, la acest tip avand cele mai multe capturi
- dupa amiaza si pana la 4 dimineata aveam 13 bucati, 3 la vreo 5-6kg, restul intre 8-11kg.....eram totusi dezamagiti, avand in vedere show-ul celor de la Green Lake(a doua zi am gasit si explicatia :D )
- dimineata a inceput dezastruos.....pestele parca murise...babacu era terminat....murea de oftica...l-am incurajat si hai la treaba...am continuat cu aceeasi tactica din seara precedenta, am nadit puternic si ne-am pus pe asteptat....
- la ora 13 a inceput nebunia.....a inceput cu vreo 3 maruntei de 5-6kg, culminand cu pesti doar peste 9kg......intrau si cate 3 odata....nu i-am numarat exact, dar pot aprecia un total de aproximativ 35-40 de pesti, dintre care maxim 7 au fost sub 8kg....se pare ca dupa amiaza se agita rau pestele pe moara si mananca in draci..
- Multumesc astfel lui Radu Badica pentru bombonelele magice, multumesc colegului din stanga pontonului 7 care mi-a spus cam unde ar trebui sa arunc de pe acel ponton(prima oara pe mv2 :D :D :D ) si multumesc administratorului(chiar daca nu il cunosc :D ) pentru excelenta treaba pe care o face acolo....Felicitari!!!!
Sa scuzati pozele, probabil se observa cele care sunt facute de babacu!!! :D :D :D
Salut vecine :lol: ..."ponton 6 aici" ! Nu ai pt ce sa-mi multumesti,din contra,eu ar trebui sa o fac pt caracterul de care ai dat dovada dupa cele 2 incidente cu acei pesti :oops: (sti la ce ma refer!).Totusi ma bucur ca ti-am putut fi de folos,mi-am dat seama de la prima conversatie ca nu cunosti "locul" in special ca te aflai pe un vad bun si foloseai si bile made RB.Si eu am avut o partida reusita,tot cam atatia pesti cu greutati cuprinse intre 5.41 si 12.64 kg,dar la solubile (poate ai observat ca mi-am monitorizat toata activitatea in notite si poze).Oricum,se poate si mai bine,tu ai avut dezavantajul necunoasterii vadului si eu al unuia la minciog si nu numai (dupa cateva "dubleuri" si nu numai...m-i sa cam taiat gazul :mrgreen: .In final ce sa zic? Aprecierile mele d-lui VICTORAS PETCU pt faptul cum administreaza balta...de bile,nada,vad si prezentarea monturii ma ocup eu...hahaha.La mai mare si mai mult,fir intins.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Acum am venit de la o partida de 10-11 ore. Am pescuit pe Pontonul 7 la solubile de 24 iar rezultatul a fost de 15 pesti pe saltea din 17 trasaturi cu greutati intre 7kg si 10,8kg cu un total de 115,5kg .
Poze o sa pun cateva maine seara.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

2 Poze
Fişiere ataşate
DSCN101.jpg
DSCN101.jpg (125.3 KiB) Vizualizat de 1496 ori
DSCN100.jpg
DSCN100.jpg (177.1 KiB) Vizualizat de 1496 ori
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

Arsinele.... nu l-ai mai luat si pe "fratili"tau sa il mai inveti un pic cum sta treaba cu crapii ?
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”