REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Lucian Manea
Puncte: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de Lucian Manea »

Vladut Mateianu scrie:Ca punct forte, nu uitati insa ca MV 2 este balta cu cea mai mare densitate de peste mare din zona Bucurestiului ! La Moara Vlasiei multi pescari si-au batut propriile recorduri personale in 2012, iar in 2013 situatia va fi identica......

Mai dati-mi va rog exemple de balti cu densitatea de peste mare identica sau asemanatoare cu MV 2 ! :roll:
Ai dreptate, dar nu este singurul criteriu prin care un pescar isi selecteaza balta pe care va merge la pescuit. Pentru mine o distanta de bun simt intre standuri conteaza mai mult decat ca montura mea de pe fundul baltii sa fie inconjurata de 5 crapi de 7 kg, 2 de 10kg si 1 de 15 kg.

Distanta intre standuri iti ofera liniste (lucru pe care il cautam cu totii ca de aia iesim in natura) si chiar mai mult, te poate ajuta sa iti urmezi strategia de pescuit cu care ai plecat de acasa, fara sa cada bulgari si spomburi la 5 metrii de montura ta.

Dar intr-adevar, daca se cauta doar densitatea de peste mare, atunci MV este nr. 1.

Un an nou bun si de succes administratiei de la Moara Vlasiei .
Ultima oară modificat Lun Ian 07, 2013 16:52 de către Lucian Manea, modificat 1 dată în total.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

Vladut Mateianu scrie:Ca punct forte, nu uitati insa ca MV 2 este balta cu cea mai mare densitate de peste mare din zona Bucurestiului ! La Moara Vlasiei multi pescari si-au batut propriile recorduri personale in 2012, iar in 2013 situatia va fi identica......

Mai dati-mi va rog exemple de balti cu densitatea de peste mare identica sau asemanatoare cu MV 2 ! :roll:
Dar si densitatea de pescari pe mp e cea mai mare :lol: Si asta nu e un lucru bun.

glm

Mesaj de glm »

16. Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog !

19. Pentru pescuitul de noapte,pescarul trebuie sa obtina aprobare de la administratorul baltii !
Pescarul care va pescui noaptea,nu are voie sa fie insotit decit de sotie,copii (pina la virsta de 15 ani),sau o prietena !

TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV,LACUL MOARA VLASIEI 2,PENTRU ANUL 2013 !
60 LEI = 12 ORE C&R
120 LEI = 24 ORE C&R
120 LEI = 12 ORE CU RETINERE 5 KG PESTE
40 LEI = TAXA PLANTAT
40 LEI = TAXA PONTON **

** Pe un ponton pot pescui si doi pescari,platind o singura taxa de ponton !
Taxa pentru ponton este valabila atit pentru 12 ore cit si pentru 24 ore !
Partea proasta este ca nu se poate pescui in echipa de 2 cu 4 lansete pe ponton
Iar cu taxa de ponton am patit sa o platesc de 2 ori,1 data la primele 24h,a doua oara la 12h dupa terminarea celor 24.pacat!!!!!!
SpritZCarp :: Nita Adrian

florian

Mesaj de florian »

ca si densitate de peste Sulimanu, numai ca media nu este aceasi ca la MV2 unde se prind frecvent crapi intre 7 si 12kg.

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

Adevarul e ca in ultimii 2 ani pe MV2 a fost jale dpdv al aglomeratiei plus ca la fiecare partida am avut neplaceri din cauza vecinilor de stand, eu sau partenerii cu care mergeam. Mai ales din cauza ca vecinului care venea langa mine si i se parea ca a da in dreptul standului sau insemna sa dea peste mine, sau din cauza ca incerci sa probezi diferite nade sau momeli ( sau faci o braila cu prietenii) si vine Gogu tampitu' si planteaza langa tine cu barcuta un sac de porumb si te-a linistit... astea sunt motive pt care se aleg alte balti mai "lejere" pt ca eu unul ies la pescuit sa ma destind nu sa umplu sacul su peste. Pe MV2 s-a pierdut din vedere faptul ca pescarii vin sa se relaxeze nu sa se certe cu toti nebunii :wink:

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

petcuvicto scrie:
lulupescar scrie:la 100ron 24 ore C&R...fara ponton..era super ok pentru noi,cei din clasa de mijloc...nu era bine ..dar strangeam din dinti...macar de 2 ori pe luna..
eu as fii mers in continuare...la taxa asta,care era anul trecut...practic era o taxa ca si pe majoritatea lacurilor cu C&R....veneam si eram multumit de rezultate...
anul acesta...nu stiu ce o sa fac...
ma indrept spre alte meleaguri....Magura 9...Chiroiu 4....Sulimanu...

Dle "lulupescar",la un calcul al dvs, nu trebuie omisa distanta dintre Bucuresti si :

Moara Vlasiei 2 = 20 km
Chiroiu 4 = 40 km
Magura 9 = 45 km
Sulimanu = 50 km

Datorita distantelor existente, cred ca indiferent unde ati pescui,cheltuiala va fi la fel !!!!!
P.S. Sa nu uitam investitiile facute la M.V.2 in afara de populari, etc, etc, cu "CRAPI CUMPARATI SI ELIBERATI IN M.V.2" din ultimi 2 ani !!!!!

Dl Petcu numele meu este FLORIN.
Nu m-am referit niciodata si nici macar nu m-am gandit la distanta de acasa la baltile enumerate de mine.
Acele balti au fost enumerate deoarece au un tarif mai accesibil,si pot spune ca te relaxezi .
Nu zic ca mv 2 nu este balta buna,ca nu este de venit la ea(ba din contra am incercat anul trecut sa vin cat mai des ,cand am avut timp,dar in special BANI),dar nu mai imi mai permit FINANCIAR anul asta la taxele noi(chiar daca stiu ca imi pot dobori oricand recorul personal,al baltii sau pot prinde N..kg..)
Va salut!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu sunt fan Pleasa si in acelasi timp contrariat de noile taxe de pe MV2 dar nu poti face o comparatie intre taxa pt pescuit 2 persoane cu cate 2 lansete pe Pleasa cu taxa pt pescuit 2 persoane cu cate 4 lansete pe MV2... nu e corect..
Si pe pleasa daca merg 2 pescari cu cate 4 lansete pe un ponton te costa 200 lei 24 ore, deci diferenta ramane mult mai mica (doar 40 lei)
Critic echilibrat

john_1978

Mesaj de john_1978 »

Singurul lucru deranjabil pt. mine sunt tarifele pt. C&R
Sa zicem ca inteleg majorarea tarifului pt. pecuitul cu retinere.
Era mai normal sa se pastreze pretul de anul trecut.

100 RON 24H C&R
50 RON 12H C&R.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

toata lumea are probleme cu taxa c&r... cu retinere poate a fie si 50 lei kg de peste, nu ne intereseaza :)
Apropos, de ce nu ramane c&r 50 lei/zi si cu retinere 120lei/12 ore? sau 130lei/12 ore? la cat de mult peste e acolo, sigur ar prinde cei interesati de o ciorba si o prajeala...
Critic echilibrat

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Roman Eugen scrie:Adevarul e ca in ultimii 2 ani pe MV2 a fost jale dpdv al aglomeratiei plus ca la fiecare partida am avut neplaceri din cauza vecinilor de stand, eu sau partenerii cu care mergeam. Mai ales din cauza ca vecinului care venea langa mine si i se parea ca a da in dreptul standului sau insemna sa dea peste mine, sau din cauza ca incerci sa probezi diferite nade sau momeli ( sau faci o braila cu prietenii) si vine Gogu tampitu' si planteaza langa tine cu barcuta un sac de porumb si te-a linistit... astea sunt motive pt care se aleg alte balti mai "lejere" pt ca eu unul ies la pescuit sa ma destind nu sa umplu sacul su peste. Pe MV2 s-a pierdut din vedere faptul ca pescarii vin sa se relaxeze nu sa se certe cu toti nebunii :wink:
idem.
marita distanta dintre standuri si taxa de c&r 50 lei 24h :D
"X13"

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”