Moderator: Victoras Petcu
petcuvicto scrie: Eu cred ca taxa pentru "cei care retin peste" este o taxa normala,avind in vedere ca ei ajuta si la selectarea crapilor( retin crapi pina la 5 kg ) !!!
Normal ca nu-l intereseaza parerea a 10 - 30 de pescari.
Alex0711 scrie:Taxele de anul acesta ar trebui sa fie la fel ca cele practicate anul trecut.
osc1or scrie:probabil ca pescarii care merg 12 ore nu vor avea o problema in a plati 10 lei in plus... dar daca vrei sa stai mai mult de 1 zi, deja diferenta e mare si te gandesti altfel: dau pe moara 240 lei pe 48 ore sau merg la X si dau doar 180?
Probabil ca balta nu va duce lipsa de clienti nici daca ar fi balta 80 lei 12 ore, dar nr de clienti cu siguranta va fi mai mic.
L.E. varianta cu 500 euro 22 de partide de 24 ore mi se pare chiar amuzanta
petcuvicto scrie:osc1or scrie:probabil ca pescarii care merg 12 ore nu vor avea o problema in a plati 10 lei in plus... dar daca vrei sa stai mai mult de 1 zi, deja diferenta e mare si te gandesti altfel: dau pe moara 240 lei pe 48 ore sau merg la X si dau doar 180?
Probabil ca balta nu va duce lipsa de clienti nici daca ar fi balta 80 lei 12 ore, dar nr de clienti cu siguranta va fi mai mic.
L.E. varianta cu 500 euro 22 de partide de 24 ore mi se pare chiar amuzanta