REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de Victoras Petcu »

Vladut Mateianu scrie:La toate topicurile numai comentarii rautacioase, nimic nu-l multumeste pe baiatul asta !
Referitor la balize, o sa caut si eu solutii...trebuie sa iasa si ceva frumos ! Cate standuri de pescuit vor fi disponibile (inclusiv pontoanele) ?
Probabil ca vrea sa se bage in seama sau este neam cu Gica Contra !!!

"Referitor la balize, o sa caut si eu solutii...trebuie sa iasa si ceva frumos !"

Sigur ca da Vladute, m-ar interesa si felul cum sa montez balizele !

Vor fi 60 de standuri (10 pontoane + 50 standuri de pe mal) !
Victoras Petcu

claudiue

Mesaj de claudiue »

VM - dacă ai o părere proastă despre mine nu înseamnă ca a mea e mai bună despre tine.
Dl. Petcu - am zeci de partide la activ pe moară însumand cred suta de zile. Deci nu vorbesc în necunostiinta de cauză. Nu vad de ce trebuie sa nu ne expunem criticile. Gică contra, băgător în seamă...apelativele astea va eliberează un stand.
Over din partea mea ca e inutil!

Sent using Tapatalk

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Toata lumea vine cu reprosuri la adresa administratiei. Mare parte dintre voi va cunosc si stiu ca multi aveti businessul propriu.
Deci stiti ca businessul trebuie sa fie "rentabil" ca altfel este "gaura" nu business.

Dl. Petcu intotdeauna a tinut cont de parerile pescarilor si a incercat sa impace si capra si varza, dar intotdeauna vor fi si nemultumiti. Acestia se pot reorienta dar nu pot trage la raspundere.

Eu cred ca aici trebuiesc discutate problemele si eventual solutii pentru acestea.

Din punctul meu de vedere as propune urmatoarele pentru administratia baltii:

1. in conditiile in care standurile sunt atat de apropriate si nu se poate face nimic in privinta asta solutia ar fi balizare pe malul de vis-avis a culoarelor de pescuit. Se pot folosi pari colorati (pentru a fi vizibil ziua) si cu banda refelctorizanta (pentru a fi vizibili noaptea)

2. tinand cont de ocuparea standurilor in weekend si in weekend, pentru a echilibra intr-un fel se poate opta pentru preturi mai mici in cursul saptamanii si pentru preturi mai mari in weekend.

3. abonamentele (daca administratia doreste sa puna in vanzare asa ceva) trebuiesc gandite pentru a fi profitabile si pentru pescar si pentru administratie (gen 20-25-30% discount din pretul total pentru ca se plateste in avans).

4. ca pescar stiu ca a merge la pescuit singur nu este prea placut se poate gandi o oferta pentru cupluri (adica doi pescari platesc cu X% mai putin atunci cand fac o programare -valabil doar pentru programari).

5. Programari cu maxim 24 ore inaintea partidei de pescuit (tot timpul, nu doar in cursul saptamanii) - 100% vor mai si anulari dar astea sunt acceptate pentru ca la oricine pot aprea situatii neprevazute.

Asadar expuneti probleme concret si eventual cu rezolvari... nu mai aruncati cu noroi intr-un om care a facut atatea pentru pescari.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Razvan Ulmeanu-
(Tarusi din lemn vopsiti in culori vizibile(eventual vopsea reflectorizanta)si infipti chiar in mal pot fi o solutie.
Se pot monta pe ei si lampi solare pentru o buna vizibilitate noaptea.)

Razvan sustin varianta propusa de tine este cea mai rapida si cea mai ieftina , am experimentat modelul asta de balizare la una din balti si este ok doar ca pe tarusi am prins cite o placa de osb pe care am numerotat nr standului care va pescui in dreptul acelui tarus , daca placa de osb este undeva la 40x40 cm si vopsita cu vopsea reflectorizanta se vede perfect atit ziua cit si noapte la distanta existenta pe MV2.Asa va sti fiecare sa zicem cel de pe locul 23 va trebui sa arunce pe directia tarusului cu nr 23 simplu si eficient.Varinata dl Petcu cu balize este mult mai costisitoare si dureaza dupa cum ne-a si spus dl Petcu care ar fi dorit si domnia sa de anul trecut sa rezolve acesta problema.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

stefanmuraru scrie:
Asadar expuneti probleme concret si eventual cu rezolvari... nu mai aruncati cu noroi intr-un om care a facut atatea pentru pescari.
Te rog eu sa mai citesti o data si sa vezi daca a aruncat cineva cu noroi in dl. Petcu, ba chiar multi ne-am manifestat respectul pt dansul cu privire la ceea ce a facut la mv2. Ceea ce cu totii am spus este ca standurile sunt prea apropiate. Au inteles toti ca nu se va micsora nr standurilor. Acum e clar, cine vrea sa mai mearga pe mv2 merge, cine nu, nu. Daca se vor face acele balize nu se rezolva nimic.

Ideea era ca atunci cand iesi pe balta sa nu te simti ca in autobuz. La urma urmei toti incercam sa iesim in natura sa ne relaxam. Sa nu uitam in acelasi timp ca vara daca nimeresti pe la mijlocul baltii ai sanse mici sa prinzi din cauza presiunii mari care este pusa pe balta.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

nit_matias scrie:
stefanmuraru scrie:
Te rog eu sa mai citesti o data si sa vezi daca a aruncat cineva cu noroi in dl. Petcu, ba chiar multi ne-am manifestat respectul pt dansul cu privire la ceea ce a facut la mv2. Ceea ce cu totii am spus este ca standurile sunt prea apropiate. Au inteles toti ca nu se va micsora nr standurilor. Acum e clar, cine vrea sa mai mearga pe mv2 merge, cine nu, nu. Daca se vor face acele balize nu se rezolva nimic.

Ideea era ca atunci cand iesi pe balta sa nu te simti ca in autobuz. La urma urmei toti incercam sa iesim in natura sa ne relaxam. Sa nu uitam in acelasi timp ca vara daca nimeresti pe la mijlocul baltii ai sanse mici sa prinzi din cauza presiunii mari care este pusa pe balta.
Acesta este riscul. Oricum daca alegi un ponton nu cred ca mai e asa mare presiune pe balta.

Ideea e de a veni si cu rezolvari aici nu doar reprosuri la adresa administratiei.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aglomeratia este datorita cererii mari, deoarece este balta nr 1 ca densitate de peste mare din tara ! O solutie ar fi dublarea taxei, dar sunt alti pescari pe care nu ii deranjeaza asa rau aglomeratia....

Nici mie nu imi convine ca este superaglomerat traficul in BUcuresti, ca stau la Cora cate 1/2 de ora la casa datorita aglomeratiei(in weekend ma refer) , ca pe partie la Clabucet este om langa om, etc !!!!!!
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

alinteodor79 scrie:
Vladut Mateianu scrie:Aglomeratia este datorita cererii mari, deoarece este balta nr 1 ca densitate de peste mare din tara ! O solutie ar fi dublarea taxei, dar sunt alti pescari pe care nu ii deranjeaza asa rau aglomeratia....

Nici mie nu imi convine ca este superaglomerat traficul in BUcuresti, ca stau la Cora cate 1/2 de ora la casa datorita aglomeratiei(in weekend ma refer) , ca pe partie la Clabucet este om langa om, etc !!!!!!
Pe cand un concurs pe MV2 cu 60 locuri? Parca asta e capacitatea baltii si vad ca tot sustii ca nu e o problema.
Pune balize pe malul celalalt si baga 60 standuri.

Pai l-ar incurca pe George la poza. Daca vrea sa faca o poza unei echipe de la un stand, in poza ar iesi si vecinul din stanga si cel din dreapta. :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

alinteodor79 scrie:
Vladut Mateianu scrie:Aglomeratia este datorita cererii mari, deoarece este balta nr 1 ca densitate de peste mare din tara ! O solutie ar fi dublarea taxei, dar sunt alti pescari pe care nu ii deranjeaza asa rau aglomeratia....

Pe cand un concurs pe MV2 cu 60 locuri? Parca asta e capacitatea baltii si vad ca tot sustii ca nu e o problema.
Pune balize pe malul celalalt si baga 60 standuri.
De unde ai dedus tu ca sustin ca nu este nicio problema ? :roll: Chiar am dat cateva exemple asemanatoare, care nu imi creaza placere......
Eu sustin doar faptul ca NIMENI nu este obligat sa pescuiasca in weekend la MV, iar cine vine la pescuit accepta din start conditiile !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

De la balizarea standurilor o dati in polemici, hai sa lasam discutiile fara rost si interminabile . Hai sa postam aici ce anume am dori de la MV2 ca pescuitul pe acest lac sa devina pentru toti perfect.
Eu sustin in continuare ca balizarea standurilor de pescuit ar fi ceva ideal si ar scuti multe dar multe discuti dintre pescari. Sper ca in acest interval cind lacul este inghetat dl Petcu va gasi o metoda ca fiecare stand sa aiba pe malul opus un semn care sa ne arate ca aceia este directia pe care trebuie sa aruncam.
Sa nu mai spun ca macar intre 2 locuri de pescuit ar merge un umbrar pentru zilele caniculare. usor usor cred ca se vor rezolva aceste aspecte pe care noi le sesizam dl Petcu. Asa a fost si cu wc si s-a rezolvat .
Problema cu taxa este strict problema dl Petcu dar aspectele care ne fac pescuitul cind mai placut sunt problemele noastre ale consumatorilor.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”