Moderator: Victoras Petcu
Deci nu ai prins ! Sa stii ca nici eu ! Cel mai mare prins de mine anul trecut pe MV a avut 15.70kg.popescu59 scrie:Intra pe situl MV2.ro si vei gasi tot ce te intereseaza.
Din ce stiu eu sunt destule bucati +20kg, dar tot din ce stiu eu nici in 2012 si nici in 2011 nu a fost capturat nici un asemenea exemplar, subliniez, din ce stiu eu.. Ar fi interesant un premiu pentru cel care pune pe saltea primul +20 din 2013.arsinel scrie:Din ce stiu eu 17,5kg a fost anul trecut.Nu stiu inca daca a declarat Nea Victor castigatorul pentru captura anului 2012 .crysstyan2002 scrie:As vrea sa intreb urmatorul lucru pe toti cei care au pescuit anul trecut pe MV:
- Aveti idee daca s-a prins vreun exemplar +20 kg? Si daca nu s-a prins de ce credeti ca nu s-a prins? Stim cu totii ca sunt ceva exemplare de acest gen in balta ! Care a fost cel mai mare peste prins anul trecut pe MV?
Sigur are cateva bucati de +20 dar odata si odata tot o sa iasa pe mal la o poza .![]()
Propun o recompensa pe ,,capul '' unui asemenea exemplar ,gen 3 partide de 24h .
Cat sa slabeasca Eugene? 1 kg-1,5kg ca nu tine regim .eugen dragnea scrie:Se gandeste cineva ca datorita densitatii+stres+hrana insuficienta cantitativ/calitativ orice fiinta slabeste?!?
Aici te contrazic, eu stiu ca in 2009 daca nu ma insel a fost prins unul de 22.5kg, in luna aprilie.arsinel scrie:Cat sa slabeasca Eugene? 1 kg-1,5kg ca nu tine regim .eugen dragnea scrie:Se gandeste cineva ca datorita densitatii+stres+hrana insuficienta cantitativ/calitativ orice fiinta slabeste?!?
Dar de cand are balta Nea Victor nu a fost prins peste de peste19-19,5kg (asta ca zici ca slabeste) dar cu siguranta o sa apara .
crysstyan2002 scrie:Aici te contrazic, eu stiu ca in 2009 daca nu ma insel a fost prins unul de 22.5kg, in luna aprilie.arsinel scrie:Cat sa slabeasca Eugene? 1 kg-1,5kg ca nu tine regim .eugen dragnea scrie:Se gandeste cineva ca datorita densitatii+stres+hrana insuficienta cantitativ/calitativ orice fiinta slabeste?!?
Dar de cand are balta Nea Victor nu a fost prins peste de peste19-19,5kg (asta ca zici ca slabeste) dar cu siguranta o sa apara .