REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Cristian Stanoi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de Cristian Stanoi »

As vrea sa intreb urmatorul lucru pe toti cei care au pescuit anul trecut pe MV:
- Aveti idee daca s-a prins vreun exemplar +20 kg? Si daca nu s-a prins de ce credeti ca nu s-a prins? Stim cu totii ca sunt ceva exemplare de acest gen in balta ! Care a fost cel mai mare peste prins anul trecut pe MV?
Clubul Sportiv Green Lake

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Intra pe situl MV2.ro si vei gasi tot ce te intereseaza.

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

popescu59 scrie:Intra pe situl MV2.ro si vei gasi tot ce te intereseaza.
Deci nu ai prins ! Sa stii ca nici eu ! Cel mai mare prins de mine anul trecut pe MV a avut 15.70kg.
Si ca sa nu mai intru eu acolo ia lumineaza-ne tu nitel ! Cumva crezi ca nu citesc siteul respectiv?

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

In aceasta iarna va avea loc delimitarea standurilor de pescuit !!!
Delimitare se va face cu ajutorul unor panouri de circa 60 cm inaltime x 30 cm latime !!!
Aceste panouri vor fi montate pe tevi la distanta de 1 - 2 m fata de malul opus !!!

Victoras Petcu

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

In aceasta iarna va avea loc delimitarea standurilor de pescuit !!!
Delimitare se va face cu ajutorul unor panouri de circa 60 cm inaltime x 30 cm latime !!!
Aceste panouri vor fi montate pe tevi la distanta de 1 - 2 m fata de malul opus !!!)

Dl Petcu veti vedea ca este cea mai buna idee la care v-ati gindit si toti pescari va vor multumi pentru asta , gata cu certurile si scandalurile, vor stii fiecare de pe locul lui unde trebuie sa arunce pe ce directie .
Pe viitor poate va ginditi si la ceva variante cu umbrare , macar intre 2 standuri 1 umbrar micut,ar fie excelent

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

arsinel scrie:
crysstyan2002 scrie:As vrea sa intreb urmatorul lucru pe toti cei care au pescuit anul trecut pe MV:
- Aveti idee daca s-a prins vreun exemplar +20 kg? Si daca nu s-a prins de ce credeti ca nu s-a prins? Stim cu totii ca sunt ceva exemplare de acest gen in balta ! Care a fost cel mai mare peste prins anul trecut pe MV?
Din ce stiu eu 17,5kg a fost anul trecut.Nu stiu inca daca a declarat Nea Victor castigatorul pentru captura anului 2012 .
Sigur are cateva bucati de +20 dar odata si odata tot o sa iasa pe mal la o poza . :)
Propun o recompensa pe ,,capul '' unui asemenea exemplar ,gen 3 partide de 24h .
Din ce stiu eu sunt destule bucati +20kg, dar tot din ce stiu eu nici in 2012 si nici in 2011 nu a fost capturat nici un asemenea exemplar, subliniez, din ce stiu eu.. Ar fi interesant un premiu pentru cel care pune pe saltea primul +20 din 2013.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

eugen dragnea scrie:Se gandeste cineva ca datorita densitatii+stres+hrana insuficienta cantitativ/calitativ orice fiinta slabeste?!?
Cat sa slabeasca Eugene? 1 kg-1,5kg ca nu tine regim .
Dar de cand are balta Nea Victor nu a fost prins peste de peste19-19,5kg (asta ca zici ca slabeste) dar cu siguranta o sa apara .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

arsinel scrie:
eugen dragnea scrie:Se gandeste cineva ca datorita densitatii+stres+hrana insuficienta cantitativ/calitativ orice fiinta slabeste?!?
Dar de cand are balta Nea Victor nu a fost prins peste de peste19-19,5kg (asta ca zici ca slabeste) dar cu siguranta o sa apara .
Aici te contrazic, eu stiu ca in 2009 daca nu ma insel a fost prins unul de 22.5kg, in luna aprilie.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

crysstyan2002 scrie:
arsinel scrie:
Aici te contrazic, eu stiu ca in 2009 daca nu ma insel a fost prins unul de 22.5kg, in luna aprilie.

CRAP 22.2 KG !!!!

http://www.moaravlasiei2.ro/forum/viewt ... ?f=13&t=23
Victoras Petcu

MODERIUS
Moderator

Mesaj de MODERIUS »

PARTENERII CRAPMANIA.RO , INDIFERENT CA SUNT BAZE PISCICOLE, MAGAZINE DE PROFIL SAU PRODUCATORI DE NADA SAU ECHIPAMENT SPORTIV, SUNT SINGURII ADMINISTRATORI AI FORUMURILOR PROPRII !
MADALIN VOICU
MODERATOR http://WWW.CRAPMANIA.RO

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”