, daca faci asta nea` Iulica, trece ma si pe mine pe lista cu o montura
Subscriu...osc1or scrie:Decat sa dea FH o tristete de undita la intrare, mai bine iulica o montura.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

petre iulian scrie:Am avut cereri de poze a monturii dar nu ma pricep la pus ....
Totusi o puteti vedea live la Targul Expo pe 3-5 Martie la standul C4-2 unde voi fi prezent in cele 3 zile( este aceeas locatie/stand de anul trecut )
Vorbim ....si ne mai imprietenim

... sunt aduse din Germania si costa mai mult (50 bani bucata ) dar nu se rup si asta ma interesa mai mult ca rupeam si cate 50 bucati in concursuri si pierdeam mult timp ...
 ... sunt aduse din Germania si costa mai mult (50 bani bucata ) dar nu se rup si asta ma interesa mai mult ca rupeam si cate 50 bucati in concursuri si pierdeam mult timp ...petre iulian scrie:petre iulian scrie:Am avut cereri de poze a monturii dar nu ma pricep la pus ....
Totusi o puteti vedea live la Targul Expo pe 3-5 Martie la standul C4-2 unde voi fi prezent in cele 3 zile( este aceeas locatie/stand de anul trecut )
Vorbim ....si ne mai imprietenim
------------
oferta ramane valabila
o sa vedeti pe langa montura si materialele folosite (firul si carligul folosit , bilele de cauciuc si plumbul cu tija care nu se rupe )
tijele sunt testate de mine in sezonul 2016 si nu se rup... sunt aduse din Germania si costa mai mult (50 bani bucata ) dar nu se rup si asta ma interesa mai mult ca rupeam si cate 50 bucati in concursuri si pierdeam mult timp ...
 totusi asteptam si noi o poza..cei care nu putem venii la targ
 totusi asteptam si noi o poza..cei care nu putem venii la targ

... sunt aduse din Germania si costa mai mult (50 bani bucata ) dar nu se rup si asta ma interesa mai mult ca rupeam si cate 50 bucati in concursuri si pierdeam mult timp ...[/quote]
 ... sunt aduse din Germania si costa mai mult (50 bani bucata ) dar nu se rup si asta ma interesa mai mult ca rupeam si cate 50 bucati in concursuri si pierdeam mult timp ...[/quote] :
 :