Lead core la montura

Ce monturi folosim pentru a pescui la crap?
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Lead core la montura

Mesaj de cornelserbu »

pai cred ca asta-i si motivul pentru care nu a prins cat se astepta...exista fire specilizate pentru monturi, de atatea feluri incat ai mereu de unde sa alegi...

greutatea monturii data de lead-core, schimba centrul de greutate a intregii monturi si nu sunt deloc convins ca se va itoarce cum trebuie carligul in gura crapului...daca te-ai uitat pe filmele korda acolo se punea o mica alica pe curbura carligului tocmai ca acesta sa cada imediat pe buza de jos a crapului cand momeala e aspirata...cea ce spui tu, cred ca mai de graba scoate montura din gura crapului, in cazul in care e in stare sa o absoarba... :D

oricum, incercarea moarte n-are !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

adrwus

Mesaj de adrwus »

@Val
Ai dreptate! Dar eu nu mototolesc leadcoreul inainte de al arunca. Si nu am scos din apa montura incurcata. Cat desre usurinta cu care aspira... am prins cu montura asta, dar repet, nu mai mult decat cu una normala. Egal. Asa ca am sa mai incerc si in alte variante de monturi.

carpdiscount.ro
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de carpdiscount.ro »

Daca-[ mototolesti, atunci de ce il mai folosesti ? :roll:
MAGAZIN DE NEINCREDERE.
Site-ul Crapmania.ro nu-l recomanda!

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

adrwus scrie:@Val
Ai dreptate! Dar eu nu mototolesc leadcoreul inainte de al arunca. Si nu am scos din apa montura incurcata. Cat desre usurinta cu care aspira... am prins cu montura asta, dar repet, nu mai mult decat cu una normala. Egal. Asa ca am sa mai incerc si in alte variante de monturi.
Ce sa zic... :D partea asta cu lead core legat de carlig...nu mi-a trecut prin cap....
Acum serios, nu vad ce avantaje iti aduce : un fir bun pentru carlig trebuie sa fie moale (macar ultimii 2-3 cm, daca vorbim de un fir cu camasa intr-o montura antieject)... E rigid, strica mecanica monturii, iar daca ai prins..probabil ca a fost din intamplare...A...poate ca ar merge daca ai renunta la insertia de plumb pe cel putin 4-5 cm....dar cred ca ai muult mai multe variante mai bune decat asta, cu fire specializate pentru legat carligul.... Leadcorul este facut pentru altceva....si e bine sa-l folosesti pentru ce a fost facut..
Nume utilizator schimbat din Friday

adrwus

Mesaj de adrwus »

asta imi place! e rigid si strica mecanica monturii... si acum inca mai rad ! multumesc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Monturi Crap”