MONTURA PERFECTA

Ce monturi folosim pentru a pescui la crap?
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@legioldova
bini bre daca zishi matali... :D da sa sti ca sculili au rolul lor oricat ai nega tu asta...si cu olsitu si cu mertzu ajungi tot acolo da nu se compara comfortu...tu ci sculi ai apropo ?

legio1083
Puncte: 0

Mesaj de legio1083 »

@ CIp
Sunt pe faza in speranta ca oerece pescar mai bun decat mine mai scapa vreun mesaj codat doar pt cei care-s doresc intr-adevar sa mai bage la cap o treaba desteapta. Din pacate e cam "liniste" in ultima vreme, cu foarte mici exceptii. Sa cred ca s-a spus totul pana acum, n-as putea.
Daca cei care ar putea intr-adevar sa scrie carti n-o fac, eu dece m-as sparge in figuri? eu inca n-am uitat cum ma uitam ca broasca la bariera cand explica Tarus despre o chestie numita generic Twister, pe vremea cand silicoanele erau ma rare decat controalele la permis din Delta. Cine n-a invatat nimic dela omul ala a pierdut enorm, si cine nu recunoaste.... problema lui.
:?
@Yeti
Stai linistit ca daca nu zice nimeni ca nu-s importante sculele, da daca n-ai te descurci cu ce ai si te adaptezi la situatie. Ideea era ca decand am inceput sa merg pela concursuri de pescuit, am reusit sa-nteleg si eu termenul de "cotizant". SI slava cerului nu-s putini! In definitiv trebuie sa existe si dinastia, ca Infinityurile trebuie vandute si ele , iar ceva nade proaste intr-o confruntare directa nu fac decat sa sublinieze calitatea nadelor pe care le folosesti. Ce scule am? Shibaura, Haiba, Crocodile si alte chestii dinastea de firma. Bine macar ca la fire si carlige m-am intins putin mai mult decat mi-a fost plapuma la momentul respectiv. Dupa ce mi-am dat cu pumnii in oaie de ciuda vazand pleshcari prinzand peste la 8-10 m mai departe de locul in care reuseam eu sa ajung indiferent de eforturile depuse, m-am hotarat sa strang din buci si sa-mi trag un set de scule modest ar zice unii, insa de nadejde si cu care sa-mi fac linistit treaba o buna perioada de timp. Inca n-am pus mana pe ele, da e pe vine... :wink:
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Monturi Crap”