MONTURA PERFECTA

Ce monturi folosim pentru a pescui la crap?
Vizitator

MONTURA PERFECTA

Mesaj de Vizitator »

care este montura considerata perfecta de toti pescarii ? adica universala, care merge peste tot. daca ai putea sa-ti iei doar un ac si cele necesare doar pentru o montura si ai avea de pescuit pe 10 balti necunoscute ce montura ati alege ?

legio1083
Puncte: 0

Mesaj de legio1083 »

Asa ceva nu exista.
Daca te referi doar la forfac, ai putea spune ca un forfac combi poate fi folosit aproape peste tot, modoficand in functie de nevoi lungimea firului, materialele folosite proportile partilor implicate. Daca e sa numim montura intreaga parte ce se leaga de firul principal atunci n-ai cum sa te caci in gusturile omului. Unii prefera semifix, altii culisant, , unii in linie altii in derivatie-safety clip.

Totusi, parerea mea este ca o montura in linie, cu forfac combi se poate adapta in foarte multe situatii, daca natura materialelor folosite este cea corecta.
Legio - Patria Nostra !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Oricum, una facuta cu fir de la Kryston.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

legio1083

Mesaj de legio1083 »

-Pai lansetele sunt Century, firele sunt P-line, mulinetele sunt Daiwa Infinity, , krystonurile de rigoare, iti dai seama ca nu cobor sub nivelul lui Drennan continetnalsi decand mi-am luat skypod si Delkimuri....
-Bine draga, cum zici tu. da' peste ai prins?
-Si tu acuma... da ti-am zis ca-mi cumpar yaht pt plantat?
Legio - Patria Nostra !

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

moldovene, vulpea cand nu ajungi la struguri sti she fashi ? fashi misto di dansii bre...du-ti tu pe crap.rom si nu ti mai da in barshi pi aishi...

markel

Mesaj de markel »

Ac de la Korda si plumb de la Fox! :wink: :lol:

bigcatfishunter

Mesaj de bigcatfishunter »

Acul de la korda?
Se uzeaza foarte repede. Eu trebuia sa schimb dupa 2-3 capturi.Poate am prins o serie proasta,sau fabricat special pentru tarile est europene.

cipibm

Mesaj de cipibm »

poate aveau pestii proteza :roll: si era din ceramica :roll:

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Yety
Mi sa rupi nii ca tu n-ai inteles nica din tat shi am zas ieu....

Dece ai imtresia ca toti te iau la misto ? Ti se intampla des?
Daca ai fi cascat mai bine ochisorii ai fivazut ca primul raspuns la intrebarea ridicata pe forum a fost al meu, si daca n-ai aflat inca pana acum, peste ceva timp cand o sa te mai pui la punct o sa vezi ca tot ce ti-am scris e perfect adevarat. SI nu la misto, asa cum poate ti s-a parut.
Nodul fara nod nu l-am inventat eu, ci l-am invatat dela altii. Deasta ti-am raspuns, in speranta ca poate te ajuta cu ceva.

Acuma , ramaie vorba intre noi, da' Vulpea asta nu face foame ! SI-a tras podgorie proprie... :lol:
Legio - Patria Nostra !

cipibm

Mesaj de cipibm »

LEGIO ma mira faptul ca esti tot timpul pe faza si la orice problema ai SOLUTII.Scrie o carte sau cauta-l pe Dl TARUS :!: :?: :shock:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Monturi Crap”