Poti folosi si montura D,choddy,elicopter.poti folosi un forfac mai lung.nu neaparat withy pool.
Persoal mi-a mers foarte bine montura chod.am lucrat-o foarte greu mai ales ca am folosit fuorocarbon korda mouth trap.
vrei sa moara lumea de necaz? fir varza, cel putin la montura din mijloc, carlige ieftine, si asa mulineta pe fundaladyprico scrie:Cred ca la astfel de montura se refera Iulian . Parerea mea e ca este o montura f buna eu o folosesc in special cand am nevoie de distanta sau am f mult mal, am avut succes si cu fir camasuit la carlig si cu fir suplu indiferent de momeala . Poate fi facuta fie cu plumb cu tija cat si cu plumb cu vartej . E simpla , ieftina, fara "kordisme" si foarte eficienta .©gor965
Fir varza, carlige ieftine, mulineta si ea ieftina...catalinSM scrie:vrei sa moara lumea de necaz? fir varza, cel putin la montura din mijloc, carlige ieftine, si asa mulineta pe fundaladyprico scrie:Cred ca la astfel de montura se refera Iulian . Parerea mea e ca este o montura f buna eu o folosesc in special cand am nevoie de distanta sau am f mult mal, am avut succes si cu fir camasuit la carlig si cu fir suplu indiferent de momeala . Poate fi facuta fie cu plumb cu tija cat si cu plumb cu vartej . E simpla , ieftina, fara "kordisme" si foarte eficienta .©gor965
asta e daca toata lumea se uita pe youtube la korda, fox, prologic etc si nu merge pe balta sa fure meserie
Era ironic. Nu vrei sa stii cat costa mulineta aia.George S scrie:Fir varza, carlige ieftine, mulineta si ea ieftina...catalinSM scrie:vrei sa moara lumea de necaz? fir varza, cel putin la montura din mijloc, carlige ieftine, si asa mulineta pe fundaladyprico scrie:Cred ca la astfel de montura se refera Iulian . Parerea mea e ca este o montura f buna eu o folosesc in special cand am nevoie de distanta sau am f mult mal, am avut succes si cu fir camasuit la carlig si cu fir suplu indiferent de momeala . Poate fi facuta fie cu plumb cu tija cat si cu plumb cu vartej . E simpla , ieftina, fara "kordisme" si foarte eficienta .©gor965
asta e daca toata lumea se uita pe youtube la korda, fox, prologic etc si nu merge pe balta sa fure meserie
Daca omul nu isi poate permite sa cumpere korda ,fox, shimano, dar are bun-simt si incearca sa dea un sfat este de blamat?
Am inteles, tu ai de toate (scule si cunostinte, bineanteles) si esti mandru de asta...
Era neaparata nevoie sa stim si noi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mentalitate romaneasca, daca aia fac gresit, eu de ce sa fiu mai destept ?!R0bert scrie:Dar sa stiti ca in judetul unde pescuiesc , Botosani , pescuitul sportiv nu este dezvoltat mai deloc , nu stie mai nimeni de C&R . Apai de saltea de primire , antiseptic .. Si acum sa revenim la subiect , montura withy pool fara acel tub special nu este eficienta, sa inteleg.
OkgeorgeRO scrie:Era ironic. Nu vrei sa stii cat costa mulineta aia.George S scrie:Fir varza, carlige ieftine, mulineta si ea ieftina...catalinSM scrie:vrei sa moara lumea de necaz? fir varza, cel putin la montura din mijloc, carlige ieftine, si asa mulineta pe fundaladyprico scrie:Cred ca la astfel de montura se refera Iulian . Parerea mea e ca este o montura f buna eu o folosesc in special cand am nevoie de distanta sau am f mult mal, am avut succes si cu fir camasuit la carlig si cu fir suplu indiferent de momeala . Poate fi facuta fie cu plumb cu tija cat si cu plumb cu vartej . E simpla , ieftina, fara "kordisme" si foarte eficienta .©gor965
Daca omul nu isi poate permite sa cumpere korda ,fox, shimano, dar are bun-simt si incearca sa dea un sfat este de blamat?
Am inteles, tu ai de toate (scule si cunostinte, bineanteles) si esti mandru de asta...
Era neaparata nevoie sa stim si noi?
Sent from my iPhone using Tapatalk