- IMG_0360.jpg (125.15 KiB) Vizualizat de 5276 ori
Folosesc materialele din fotografie . Nu recomand la firul rigid ( fluorocarbon sau Amnesia ) sa folosesti mai subtire de 0.40 m, iar la textil eu nu folosesc mai putin de 20 lbs. Carligele sunt marimea 6 , unul din ele este marimea 7 , dar marimea carligelor depinde de balta, de marimea pestilor, de conditiile de pescuit si de "pofta" lor de mancare

. In doua dintre monturi am folosit ca sa leg firul rigid de cel textil un microvartej cu anou ... Folosesc acest sistem de doi ani si mi-a dat rezultate , in special pe baltile dificile . se pare ca acel grad de libertate in plus este benefic , mai ales ca firul rigid il leg cu o bucla si nu strans ca de obicei. Obisnuiesc sa pun putina pasta de tungsten pe nod pentru protectie si pentru o mecanica mai buna , precum si pe forfac sa fiu sigur ca sta lipit de fundul apei. Folosesc si un line-aligner dar la carligele curbate ( curved ) parerea mea este ca nu trebuie obligatoriu, poate lipsi, dar nu lipseste niciodata (la mine) de la carligele tip long-shank
Orice alte intrebari sunt binevenite si iti raspund cu placere...
p.s. imi pare rau dar nu reusesc sa pun poza cu materialele cum trebuie ...indiferent cum o sucesc mi se incarca in pozitia asta...