Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Bravo. In schimb nu stiu daca e cel mai valoros forum, tocmai din cauza "muraturilor".rinvid2000 scrie:Prefer sa fiu hazliu si de neînțeles decât sa particip la un topic fara sa aduc ceva constructiv la el. Producător poate am sa devin sa nu. Ce este interesant este ca mai mulți producători mi-au răspuns exact si s-au oferit sa m-a sprijine fie cu reteta lor fie cu produsul care-l folosesc dânsii. Si ei nu si-au pus problema ca am sa devin nici concurenta nici ca as fi hazliu sau de neînțeles. Referitor la esecuri poate unii se bucura când alții greșesc, alții sar in ajutor cu ceea ce pot si impartasesc din experiența lor si altora. Din păcate exista si prima categorie. Nu sunt supărat dar dacă vroiam un topic de murături căutam pe alte site-uri si nu încărcam inutil cel mai valoros forum de pescuit sportiv din România
dar nu-ti interzice nimeni sa cauti altul...ia incearca in statul islamic !tecsi78 scrie:Bravo. In schimb nu stiu daca e cel mai valoros forum, tocmai din cauza "muraturilor".
ai inteles gresit si cand iti vei da seama, ai sa-mi dai dreptate...rinvid2000 scrie:Din respect pentru care mi-au raspuns pe privat nu o sa public raspunsurile primite pentru ca stiu ca in spatele unor retete se ascunde munca, teste, bani investiti, timp , etc. Dar in alta ordine de idei sa acuzi acele nume ca vand ,,himere'' este un lucru nu tocmai laudabil.
Foarte aproape de adevar .Mai lipseste ceva .florian scrie:sorbatul de potasiu si benzoatul de sodiu sunt cei mai des folositi conservanti in industria alimentara si in industria nadelor.dozajul este de 1gram/kg, sunt solubili in apa si in alcool.varianta lichida a acestor conservanti este dizolvarea lor in propilen glicolrinvid2000 scrie:Este ok conservantul CCMoore dar nu cred ca producatorii folosesc un conservant care adauga un 5 lei valoare in plus pe kg de boilies.
Varianta cu Sorbatul de potasiu as incerca-o dar astept un raspun in ceea ce priveste cantitatea pe kg de mix de la cineva care foloseste.
ce ar mai trebui pentru ca reteta a fie completa?Zarguzon Adi scrie:Foarte aproape de adevar .Mai lipseste ceva .florian scrie:sorbatul de potasiu si benzoatul de sodiu sunt cei mai des folositi conservanti in industria alimentara si in industria nadelor.dozajul este de 1gram/kg, sunt solubili in apa si in alcool.varianta lichida a acestor conservanti este dizolvarea lor in propilen glicolrinvid2000 scrie:Este ok conservantul CCMoore dar nu cred ca producatorii folosesc un conservant care adauga un 5 lei valoare in plus pe kg de boilies.
Varianta cu Sorbatul de potasiu as incerca-o dar astept un raspun in ceea ce priveste cantitatea pe kg de mix de la cineva care foloseste.