MULTUMESC pentru raspuns chiar daca are un ph cam acid

HAI SA-TI SPUN ANDREI DRAGA perceptia pescarilor de rand(asupra bilelor 1016) adepti ai pescuitului sportiv, care nu prea pot sa participe la concursuri dar sunt fani bile ca sa zic asa si suntem din ce in ce mai multi aici prin Transilvania;anume ca cele din comert nu sunt identice cu cele cu care voi pescuiti la concursuri? nu stiu ce sa cred te las pe tine sa le respunzi .
revenind la oile noastre te rog sa ne spui cu ce mix ai amesteca 1016 intr-un 50%,50%,daca ai dori sa apelezi la aceasta formula, cu ce crezi ca ar merge ?in ideea ca multi pescari de competitie mixeaza 2 feluri de mixuri consacrate asa cum este si 1016
dealtfel acesta este si scopul meu sa realizez un mix 50% 1016 si 50%altceva pe care am sa-l testez tot anul viitor.(e mai rentabil financiar decat sa concepi propiul mix datorita preturilor mari la cant. mici).
acestea fiind spuse domnule,asteptam sa accepti ca rolul tau in acest forum este sa ne inveti ,"sa dai din casa ":P si sa ne spui val.proteica a1016

Ps poate ai fost sortit sa ajungi un mare "crapar" iar acum trebuie sa_ti dezvalui secretele pt amerge mai departe ,asa ca du-ti crucea pana la capat