[quote="cipica"]salutare!
Ma simt dator sa dau si eu niste raspunsuri:
1. referitor la preocuparea ta pentru reteta speciala a boilesurilor Senzor "de concurs": Am facut parte cativa ani din echipa Senzor, si pot sa te asigur ca nu exista bile speciale, cele folosite fiind cele "de raft".
Da asta e parerea tuturora ca dak vinzi bile niciodata nu o sa vinzi bile bune ,bile cu care pescuiesti tu,cele cu care te duci la concursuri .Cand am fost pe Tancabesti la Senior Trophy am ramas fara bile de dimensiune mare si am nimerit pe un loc unde pescuise V.B. si cu Parfene 2 zile la rand .L-am rugat pe Vladut sa-mi dea niste V.B.-uri si ceva bile de 30.Ce credeti ca am primit .......................
V.B.-uri normale si 1016 din din galeata sigilata si etichetata care a fost luata din depozit,deci marfa identica cu ce este in comert.
Cand am inceput sa fac bile si sa vand am intampinat si eu acelasi probleme.Da oare bilele astea ce le vinzi sunt aceeasi reteta cu cele cu care te duci la concurs?
si cea mai tare faza cand sa plec la concurs vin 2 clienti si vad masina plina de bile ,ma intreaba unde ma duc le spun ca la concurs si desigur ei scot banii din buzunar shi sar pe mine .Dami 5 kg de bile da de aici din masina deastea de concurs

.Le zic k fratilor luati ,dupa care am intrat in magazin am luat altele de pe raft si am plecat la concurs.Sa vedeti ce fete au facut ...

Puteti fi siguri ca si in ziua de azi ei cred ca bilele din masina erau mai bune ca cele de pe raft .Sindromul asta eu il numesc SINDROMUL TOMA