Culmea tupeului, nu G-ule???Andrei G scrie:Asta a fost tare SoareSorin Ionescu scrie:@Bogdan
Daca mai ai nelamuriri nu ezita sa intrebi.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Culmea tupeului, nu G-ule???Andrei G scrie:Asta a fost tare SoareSorin Ionescu scrie:@Bogdan
Daca mai ai nelamuriri nu ezita sa intrebi.
Ultra indian spice essence. Cred ca se incadreaza la categoria arome picante.Bogdan Dragan scrie:Nu exista aroma picanta...daca sti tu vreuna zi-mi si mie!Sorin Ionescu scrie:In orice caz aroma trebuie sa fie soft cand urmaresti dulapii,poate fi chiar si usor picanta
O nada da, poate fi usor picanta, dar aceasta "picanterie" se obtine prin adaugarea altor ingrediente, in niciun caz prin adaugarea aromei!!!
Genes Florin scrie:dragane, aroma de piper este??????????
Ai gustat-o, sa vezi daca e picanta?alinteodor79 scrie:Ultra indian spice essence. Cred ca se incadreaza la categoria arome picante.Bogdan Dragan scrie:Nu exista aroma picanta...daca sti tu vreuna zi-mi si mie!Sorin Ionescu scrie:In orice caz aroma trebuie sa fie soft cand urmaresti dulapii,poate fi chiar si usor picanta
O nada da, poate fi usor picanta, dar aceasta "picanterie" se obtine prin adaugarea altor ingrediente, in niciun caz prin adaugarea aromei!!!
Subiectul este interesant, nu cred ca raspunsurile la misto sunt cele mai potrivite...Bogdan Dragan scrie:
Ai gustat-o, sa vezi daca e picanta?
Alex Matea scrie:Asta cu gustatul... nu stiu ce sa spun, am avut neplacerea de a gusta o aroma de piersica ( nu spun producatorul ) si una de squid si nu aveau nici o legatura cu mirosul emanat de ele, aveau un gust amar ( squid) si un gust acru, intepator, piersica...
Nu este la misto raspunsul, departe de mine gandul asta, ai inteles gresit!claudiue scrie:Subiectul este interesant, nu cred ca raspunsurile la misto sunt cele mai potrivite...Bogdan Dragan scrie:
Ai gustat-o, sa vezi daca e picanta?