Aroma sau nu in boilesuri?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de Genes Florin »

toto `U`C scrie:Asa este conteaza baza pe care sunt facute, pe baza de glicol ,glicerina sau Ea (fiecare cu gustul ei)(glicolul arde, glicerina este dulce, pe baza de Ea nu am gustat :lol: :lol: ), sunt facute de majoritatea producatorilor.De la baza pe care au fost facute mai este drum lung pana la o aroma fff buna in mare britanie sunt 2 persoane ,recunoscute ca `tatici` ai aromelor Rod Hutchinson si cel care ia stat alaturi 10ani iar acum lucreaza pe cont propriu.
Dc sunt aceste mai deosebite habar nu am dar am facut teste punand cate o picatura intr-un pahar cu apa si dispersia acestora este foarte rapida.:)
Beneficiez de aceste arome si cei care au fost la mine in laborator si acum cumparat arome pot sa confirme .
Bogdan parca si u ai luat un 1l de Monster Crab anul trecut daca tin bine minte?
nu cred Toto ca BD cumpara arome,a de la tine :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Genes Florin scrie:
toto `U`C scrie:Asa este conteaza baza pe care sunt facute, pe baza de glicol ,glicerina sau Ea (fiecare cu gustul ei)(glicolul arde, glicerina este dulce, pe baza de Ea nu am gustat :lol: :lol: ), sunt facute de majoritatea producatorilor.De la baza pe care au fost facute mai este drum lung pana la o aroma fff buna in mare britanie sunt 2 persoane ,recunoscute ca `tatici` ai aromelor Rod Hutchinson si cel care ia stat alaturi 10ani iar acum lucreaza pe cont propriu.
Dc sunt aceste mai deosebite habar nu am dar am facut teste punand cate o picatura intr-un pahar cu apa si dispersia acestora este foarte rapida.:)
Beneficiez de aceste arome si cei care au fost la mine in laborator si acum cumparat arome pot sa confirme .
Bogdan parca si u ai luat un 1l de Monster Crab anul trecut daca tin bine minte?
nu cred Toto ca BD cumpara arome,a de la tine :lol: :lol: :lol:

Este vb de monster crab merge bine pe Darvari, Tancabesti :lol: :lol:
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@Bogdan
*Nu exista aroma picanta...daca sti tu vreuna zi-mi si mie!*
*Exista o aroma veche, pe care o stiu de vreo 7 ani, bunspice se numeste, nu este deloc picanta, am gustat-o eu.*
Pana la urma exista sau nu? :wink:

Ma rog...
Eu folosesc uleiul de piper negru pentru a da miros(aroma) picant boilesului nicidecum gust,pentru gust se pot folosii o gramada de alte ingrediente.
Intradevar si ingredientele picante fac selectia intre ciortan si crap insa cum spune si Radu,nu se poate face o selectie exacta intre crapii maturi.
Pe langa boiles si arome mai sunt multi alti factori cum ar fi locul,strategia de nadire,amplasarea monturii fata de patul de nada,montura,e.t.c. si nu in ultimul rand norocul... :D
Campion National 2011

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Sorin Ionescu scrie:@Bogdan
*Nu exista aroma picanta...daca sti tu vreuna zi-mi si mie!*
*Exista o aroma veche, pe care o stiu de vreo 7 ani, bunspice se numeste, nu este deloc picanta, am gustat-o eu.*
Pana la urma exista sau nu? :wink:

Ma rog...
Eu folosesc uleiul de piper negru pentru a da miros(aroma) picant boilesului nicidecum gust,pentru gust se pot folosii o gramada de alte ingrediente.
Intradevar si ingredientele picante fac selectia intre ciortan si crap insa cum spune si Radu,nu se poate face o selectie exacta intre crapii maturi.
Pe langa boiles si arome mai sunt multi alti factori cum ar fi locul,strategia de nadire,amplasarea monturii fata de patul de nada,montura,e.t.c. si nu in ultimul rand norocul... :D
soare, intelee ca la boilies sunt 3 ASI....
AV, BD, DADICA, NU TE SUPARA ZARUZOANE... :wink:
GLUMESC SI EU :mrgreen:
Balta Puiesti

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@Genes Florin
Da arome picante E ?? :lol:
Campion National 2011

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Sorin Ionescu scrie:@Genes Florin
este ca sunt mai multe
si nu la gasit nici pa jucatoru de la procurator :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Sorin Ionescu scrie:@Genes Florin
EA :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

sandu marian scrie:O intrebare simpla in aparenta dar si complicata. Cum este mai bine in strategia de a prinde crap mare?
Aroma poate sa fie prezenta sau nu in compozitia nadei tale. Personal folosesc 2 ml de aroma pentru 10 oua, ceea ce inseamna destul de putin. Ea nu ar trebui insa sa lipseasca din boiles datorita semnalului chimic pe care il emite, dar pentru pestii mari cantitatea ei trebuie sa fie redusa. Mirosul si gustul boilesurilor mele sunt date de ingredientele pe care mixul si partea lichida le contin. Gustul accentuat este dat de potentiatorii de gust si de sare.
Sunt aproape convins ca le plac mai mult boilesurile nutritive in detrimentul celor foarte aromate.
Cu toate astea nu inseamna ca daca folosim boilesuri nutritive si slab aromate vom prinde numai pesti mari. Asigura-te ca balta in care pescuiesti adaposteste crapii pe care ii cauti si dedica-ti suficient de mult timp pentru a-i prinde. Partidele de 7 nopti sau mai mult sunt ideale atunci cand vrei sa prinzi pestii mari.

clabuc

Mesaj de clabuc »

andrei vladeanu scrie:nu va mai certati, copii. :)

aroma trebuie sa transmita in apa un semnal (sau mai multe), nu sa dea gust unei nade.
ce semnal terbuie sa transmita ? are rol de eticheta cumva ?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

clabuc scrie:
andrei vladeanu scrie:nu va mai certati, copii. :)

aroma trebuie sa transmita in apa un semnal (sau mai multe), nu sa dea gust unei nade.
ce semnal terbuie sa transmita ? are rol de eticheta cumva ?
numai etichetele transmit semnale?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”