Dupa cum scrie si in titlu ce arome sunt mai bune pt mixul de boiless..arome naturale sau arome chimice?
Avantaje si dezavantaje una fata de alta (aroma)
Merci pt raspunsuri.
petre iulian scrie:sincer eu nu cred ca la bile foloseste cineva arome naturale
Care este motivul? financiar sau puterea aromei?
Eu am amandoua modelele in fata si cele chimice miros intepator a solvent fata de cea naturala care miroase numai a aroma.
eu cred ca este vorba si de puterea aromei si de pret .
Crezi ca 5 ml de aroma naturala are putere ? Crezi ca se disperseaza in apa ca cea chimica ?
Incearca sa pui o picatura intr-un pahar din ambele arome si o sa vezi diferentele ...
Ce baza are aroma chimica ?
Nu stiu baza aromei chimice..dar chimic e chimic si cred ca pestele sesizeaza acest lucru, cele naturale sunt de grad alimentar si in majoritate sunt pe baza de propilen glicol folosit in tot ce inseamna alimentatie inclusiv pt hrana animalelor de companie.Pe certificatele de analiza scrie ca cel mai bine se foloseste apa demineralizata pt diluare.
Intrebarea care ma arde cel mai rau este daca a folosit cineva si a vazut diferente..exceptand pretul, ma refer la atractivitate.
FCS scrie:Nu stiu baza aromei chimice..dar chimic e chimic si cred ca pestele sesizeaza acest lucru, cele naturale sunt de grad alimentar si in majoritate sunt pe baza de propilen glicol folosit in tot ce inseamna alimentatie inclusiv pt hrana animalelor de companie.Pe certificatele de analiza scrie ca cel mai bine se foloseste apa demineralizata pt diluare.
Intrebarea care ma arde cel mai rau este daca a folosit cineva si a vazut diferente..exceptand pretul, ma refer la atractivitate.
Tovarase,te introduci in niste probleme care te depasesc
aromele pe care le folosim noi pot avea la baza mai multi solventi printre care si propilen glicol. Si cele pe propilen glicol sunt chimice. unele dintre ele pot fi insa identic naturale. nu stiu exact ce inseamna asta dpdv chimic dar asta scrie pe certificatul de conformitate care le insoteste.
Aromele narurale din industria nadelor de pescuit sunt cele date de ingrediente, fie ca vorbim de aroma de peste (data de faina de peste), aroma de ficat (data de extractul de ficat) aroma de condimente (data de condimentele din mix), aroma de belachan (data de belachanul din boilies, fie ca e vb de faina sau block).
uleiurile esentiale insa, sunt in cea mai mare parte naturale. si ele au o contributie mare in ceea ce noi percepem ca fiind aroma unui boilies, mirosul