Vezi cum te bagi in seama .... ia de aici.... si mai am multeRazvanG scrie:FCS scrie:Merci de raspuns.
Fi supus bastardule

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Vezi cum te bagi in seama .... ia de aici.... si mai am multeRazvanG scrie:FCS scrie:Merci de raspuns.
Fi supus bastardule
Viorel ii zice ghiolitza.razvan u. scrie:Ce vaca frumoasa!
Cel de langa este boul ! ?
Gresit!!! este bivolita...si ala de o linge cu drag e bivolurazvan u. scrie:Ce vaca frumoasa!
Cel de langa este boul ! ?
toucheFCS scrie:Vezi cum te bagi in seama .... ia de aici.... si mai am multeRazvanG scrie:FCS scrie:Merci de raspuns.
Fi supus bastardule)
si aromele identic naturale sunt obtinute prin sinteza chimica reprezentand un fel de reproducere a formulei chimice a substantei naturale dar nu reproduc in totalitate complexitatea unei arome naturale.Aromele asa zis sintetice au miros/gust asemanator cu substanta naturala dar au alta formula chimica! Nu stiu daca s-a inteles ceva!!?? Oricum cele sintetice sunt cele mai ieftine si mai ordinare fata de cele identic naturale!cipica scrie:aromele pe care le folosim noi pot avea la baza mai multi solventi printre care si propilen glicol. Si cele pe propilen glicol sunt chimice. unele dintre ele pot fi insa identic naturale. nu stiu exact ce inseamna asta dpdv chimic dar asta scrie pe certificatul de conformitate care le insoteste.
Aromele narurale din industria nadelor de pescuit sunt cele date de ingrediente, fie ca vorbim de aroma de peste (data de faina de peste), aroma de ficat (data de extractul de ficat) aroma de condimente (data de condimentele din mix), aroma de belachan (data de belachanul din boilies, fie ca e vb de faina sau block).
uleiurile esentiale insa, sunt in cea mai mare parte naturale. si ele au o contributie mare in ceea ce noi percepem ca fiind aroma unui boilies, mirosul
se face foarte des confuzie intre mirosul uman si cel al animalelor in mediul acvatic-in cazul nostru al pestilor...daca noi percepem mirosul in mediul gazos ,acest lucru nu este valabil in cazul crapului care percepe mirosul in mediul lichid... mai simplu spus-noi percepem un miros numai daca acea substanta este volatila,ajungand in aerul pe care il respiram,adica daca moleculele acelei substante lichide ajunge în stare gazoasă...FCS scrie:Nu stiu baza aromei chimice..dar chimic e chimic si cred ca pestele sesizeaza acest lucru, cele naturale sunt de grad alimentar si in majoritate sunt pe baza de propilen glicol folosit in tot ce inseamna alimentatie inclusiv pt hrana animalelor de companie.Pe certificatele de analiza scrie ca cel mai bine se foloseste apa demineralizata pt diluare.
Intrebarea care ma arde cel mai rau este daca a folosit cineva si a vazut diferente..exceptand pretul, ma refer la atractivitate.