Baza de Mix pe "Moara"?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

lorenzo_n
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Baza de Mix pe "Moara"?

Mesaj de lorenzo_n »

apropo, bilele Carping sunt foarte bune, personal am pescuit cu ele, mai conteaza manualu de instructiuni si pescaru... :-))

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

body scrie:Ca sa fim un pic practici nu exista fish meal - cam toate boilesurile ca sa se lege au in componenta undeva pana la 30% fishmeal si restu sunt componente de alta natura cum ar fi gris, malai, pesmet si altele ca mixul sa se lege foarte usor, daca iei orice faina de peste si o folosesti in proportie de 100% + oua nu se va rula niciodata. Pe Moara vor merge absolut toate mixuri datorita densitatzii mari de peste inclusiv mamaliga dar in functie de cat de mult iti doresti sa stai poti utiliza mixuri de calitate pe baza de 20 - 30 % faina de peste si randamentul va creste considerabil.

Radu Badica
Corect..

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

Deci,intrebarea era : ce Campionat Mondial s-a castigat cu bile Carping ? (Ca sunt bile bune si se pescuieste cu ele pe la concursuri,campionate asta nu e o noutate pt.nimeni)
Suna poate mai frumos sa zicem ca Mondialul s-a castigat cu bile Energy,hai sa nu individualizam ! (nu de alta dar e posibil ca toti sa fi participat la fabricarea unei bile bune , nu doar un membru al lotului,zic....)

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

Rusu Andrei scrie:Deci,intrebarea era : ce Campionat Mondial s-a castigat cu bile Carping ? (Ca sunt bile bune si se pescuieste cu ele pe la concursuri,campionate asta nu e o noutate pt.nimeni)
Suna poate mai frumos sa zicem ca Mondialul s-a castigat cu bile Energy,hai sa nu individualizam ! (nu de alta dar e posibil ca toti sa fi participat la fabricarea unei bile bune , nu doar un membru al lotului,zic....)
prietene, e reteta lu Felix.. credema ca stiu ce vorbesc..

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

foarte corect, cu toti au participat.. felicitari campionilor Mondiali..( a fost pe balta si i am sustinut si ajutat cit am putut)

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

lorenzo_n scrie:
Rusu Andrei scrie:Deci,intrebarea era : ce Campionat Mondial s-a castigat cu bile Carping ? (Ca sunt bile bune si se pescuieste cu ele pe la concursuri,campionate asta nu e o noutate pt.nimeni)
prietene, e reteta lu Felix.. credema ca stiu ce vorbesc..
Stiu ca e reteta lui Felix , el este omul cu combinatii si retete din Energy si bravo lui ca ii si reusesc.

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

eu asa stiam ca la corbu s-a pescuit cu carping......in fine nu conteaza cu ce s-a pescuit,eu am vrut sa subliniez ca bilele carping sunt bile bune nu cum zicea individul de mai sus ca au decat ambalaj colorat!
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

robert 82

Mesaj de robert 82 »

Si eu m-am lamurit ce bune sunt... :( :oops:
Vancea Robert

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

mihasca_doru scrie:eu asa stiam ca la corbu s-a pescuit cu carping......in fine nu conteaza cu ce s-a pescuit,eu am vrut sa subliniez ca bilele carping sunt bile bune nu cum zicea individul de mai sus ca au decat ambalaj colorat!
Da,s-a pescuit la CN cu bile Carping si s-a vazut ca tocmai echipele Carping Club au avut rezultate foarte bune cu ele dar nu la CM ( deci CM nu s-a castigat cu bile Carping).Oricum,intotdeauna exista pareri pro si contra fata de un anumit produs,deci fiecare are dreptul la o parere.Eu de exemplu am pescuit cu bile Carping de multe ori si am avut si rezultate bune,si mai putin bune dar asta nu inseamna ca bilele sunt de vina.Sunt multe alte chestii la mijloc din cauza carora nu prinzi intotdeauna peste chiar si cu bile consacrate (locul,vremea,tactica adoptata in respectiva partida etc...)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In curand cei care vor sa vada cu ce au pescuit campionii mondiali vor avea ocazia sa le cumpere..... :wink: Detalii in curand...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”