vadut, stiu bilele cu care au pescuit campioni, chiar Felix mia desfacut una si mi a dat sa ma uit si sa miros etc.. si asta inainte de mondiale.. sunt nuste bile facute cu produse de calitate si incarcate bine, chiar de calitate.. la o braila pe corbu el cu fane daca au dat maxim 15 kg de bile si eu cu parteneru meu cred ca am dat pe putin 40 kg ( facute de parteneru meu, slabe rau fata de ale lor) si nu am avut nici o sansa sa tinem pesti.., am iesit pe 3 din 7 echipe.. apropo baieti care au iesit pe 2 au dat cu Carping( parerea mea niste bile foarte bune).. deci.. greu de spus care e cea mai buna bila.. sau cea mai proasta.. cred ca producatori cunoscuti fac bile bune, premium.. dar mai conteaza si balta, pescaru, vremea etc... sunt multe de spus despre bile...
Lorenzo, bilele de care vorbesc vor fi scoase chiar de catre Energy Brasov !
Plus ca din 2013 si Senzor lanseaza gama Planet Corbu, niste solubile de mare efect, cu timp de dizolvare rapid ! (circa 30 minute) . Voi reveni cu detalii despre ambele lansari...
O fi greu să iei mix Squid octopus și red hering de la Solar și să le combini. Mai pui arome, stimulamino, glm, csl, betaină , piper , etc. și după aceia să te dai mare că știi să faci bile bune. Mulți pescari care se dau mari că fac ei bile super nici măcar nu știu ce conțin cu adevărat acele bile.
Bravo frate ai pus punctul pe I ,nu bilele sunt problema ci pescarul in sine ,unii pot prinde tone cu banala mamaliga si noi ne cramponam de niste bile si daca vreti ceva Mai Tare pescuiti cu bile la carlig si mamaliga pe monitor !!
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION