Si inca ceva... Cum le pastrai? Nu se alterau? Nu au crapat?Razvan Chirita scrie:In delta am prins, si sigur merg oriunde.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Si inca ceva... Cum le pastrai? Nu se alterau? Nu au crapat?Razvan Chirita scrie:In delta am prins, si sigur merg oriunde.
Apai mie nu miau iesit elastice. Au iesit ca bilele de rulmentrobi.robi88 scrie:Coca se framanta foarte bine, de alterat nu se altereaza. Le-am tinut doar la umbra doua zile si nu miroseau a acru sau sa dea semne ca nu mai sunt bune. De crapat nicidecum pentru ca ele dupa fierbere ies ca niste bile de cauciuc, deci sunt elastice
Bagă-i coada la tocu' ușii, să vezi ce cherlăie, zgârâie și scuipă la foc automat.carp_fisher scrie: Apai mie nu miau...![]()
Unde sa fie greseala?
Nu am mai folosit asa ceva de vreo 7-8 ani, dar din ce imi aduc aminte nu aveam probleme cu ele.carp_fisher scrie:Si cand fierbeai coca se fierbea tot interiorul? La mine nu!
Le faceam pentru maxim doua zile, asa ca nu aveam probleme sa se altereze. Avantajul la reteta cu turtite este ca poti sa ti le faci si pe balta, daca ai un aragaz sau un primus. Nu imi aduc aminte sa se fi crapat.carp_fisher scrie:Si inca ceva... Cum le pastrai? Nu se alterau? Nu au crapat?Razvan Chirita scrie:In delta am prins, si sigur merg oriunde.
gabi1 scrie:Bagă-i coada la tocu' ușii, să vezi ce cherlăie, zgârâie și scuipă la foc automat.carp_fisher scrie: Apai mie nu miau...![]()
Unde sa fie greseala?
Sau ține-o nemâncată cateva zile, să vezi ce frumos miaună...