eu amur am prins numai la porumb dar foarte important sa folosesti ceva flotant....ori plastice ori spuma...intre boabe...pentru ca amurul nu se hraneste de pe fund prin aspiratie si mereu am prins co 2-3 boabe de culori diferite rosu galben si verde sau alta combinatie....
fire incinse
Si eu sunt fan amur, nadesti cu porumb fiert iar pe carlig boabe de porumb ținute in usturoi pisat, faci ravagii. Părerea mea ca te complici cu pelete si alte ....... Apropo cred ca e cam rece pentru amur, el se hraneste când e mai cald. Unde e balta aceasta unde mergi?
Balta anps sau cam asa ceva (daca esti din zona ii zicem balta populata) este din Deva, s-a prins ceva amur acum 2 zile, am auzit ca a inceput sa se hraneasca. In legatura cu porumbul, pescuiesc cu el de ceva vreme, vreau sa incerc ceva mai nou, si m-am gandit sa cumpar momeli de la Haldorado. In legatura cu nada, folosesc fermentX tot de la Haldorado, cu aroma ,,Tuica si miere,, mie unul mi se par de calitate bilele, daca nu am rezultate le voi vinde. Ma complic cu boilesuri, pentru ca am vazut niste emisiuni de pescuit in care bilele sunt la putere si m-am gandit sa incerc si eu ceva nou. Sa inteleg ca amurul trage la gust de usturoi? Vreau sa prepar niste bile, dar cu gust de carsuna, sa schimb aroma in usturoi?
Acum fiecare cu inspirata lui, eu la usturoi am avut capturi, 9, 10 kg, am nadit cu porumb cu miere, canepa si foarte puțina sportura de porumb, toate amestecate, apoi a început dezastrul, mulineta rupta, fire rupte, ace indreptate, driluri de 30 min.
combina porumbul simplu sau fiert cu porumb preparat cu diverse (aditivi, arome, miere, putin lapte praf) la ac pune plastice flotante diferite culori, merge bine cu rosu,,,
sa verifici montura sa fie echilibrata, sa nu pluteasca aiurea .....