Am o problema cu boilesurile home made. Dupa fierbere (la aburi) bilele se umfla exagerat si ajung cam la 24 mm de la 20 mm. Chiar dupa ce le usuc diametrul nu scade suficient ca sa le dau cu o cobra de 20. Ca ingrediente am folosit urmatoarele:
150 gr Nectarblend
100 gr Faina de soia
50 gr Gris
50 gr Pesmet
50 gr Faina de orez
Restul sunt fainuri de peste, proteine lactice si ingrediente de volum care nu cred ca se umfla.
Imi poate spune cineva care este ingredientul care se umfla exagerat?
ciudat!!!si eu am patit o chestie ciudata la primele mele bile fierte jumate din ele s-au crepat,dar eu suspectez pasta care am lasat-o prea tare trebuia sa mai pun un ou cel putin
Multumesc pentru sfaturi. Am as incerc fara gris si orez si am sa micsorez procentul de proteine lactice. Nu cred ca este de la aburi pentru ca am avut aceeasi problema si cand le-am fiert normal. Multumesc inca odata si am sa revin cu informatii.