Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Ce se pune intr-un boilies nu poti stii niciodata sigur. Ai 2 sanse: ori iti faci boiliesuri singur, ori cumperi de la un producator cu reputatie, in care ai incredere.pescarusull scrie:Si la CM a folosit lumea tot bile de pe raft ?
Sau la concursuri, foloseste careva bilele asa cum le vinde ? Eu nu cred asa ceva.
Eu cred ca DA. La cat de scumpe sunt bilele Dudi nu cred ca pune altceva in ele. In plus toata lumea care a pescuit cu ele le lauda! Ramane problema pretului, cand costa kilogramul de nada la peste cat kilogramul de vita angus ceva este gresit, foarte gresit!pescarusull scrie:Si la CM a folosit lumea tot bile de pe raft ?
Sau la concursuri, foloseste careva bilele asa cum le vinde ? Eu nu cred asa ceva.
Exact ptr acest gen de atitudini de barfa de mahala, evit sa le dau sfaturi unora ca tine, voi oricum le stiti pe toate ! Chiar imi pare rau ca am intervenit tehnic la un subiect, acum inteleg de ce nu intervin niciodata colegii de breasla(producatorii de nada) cu sfaturi tehnice ptr incepatori.adnov scrie:Albert... citeste mai atent. Omul sa corectat si a spus ca RR-ul romanesc nu e identic cu cel original. Ala original este o faina de plosnite rosii bun doar ca ingredient de volum pe cand RR-ul romanesc are un rol important in nutritia crapului. Singurul lucru pe care il au in comun sunt culoarea si...cam atat
Aaa... si mai ceva. Dupa ce afirma ca "mai multi producatori" il folosesc ne spune ca este produs exclusiv pentru Senzor. O fi venit vreun telefon intre timp de la unul din producatori?
Parca il vad pe Dragnea la televizor contrazicandu-se mereu si uitand ce a zis cu o zi inainte.
Sfat: Daca minti macar fi perseverent si du-o pana la capat.
Nici tu nu ai argumente care sa sustina atractivitatea RR.nit_matias scrie:Bun, hai ca am citit si eu ce se scrie pe aici si am si eu cateva pareri personale de exprimat.
@dumi - Hai sa fim seriosi ca pe la concursurile mari cu premii substantiale sau pentru CM, nu o sa vina nimeni cu punga de bile de pe raft sa dea cu ea in balta. Asa in rest pe la concursuri de duzina se vine si cu caperlan direct din punga
@george iorga - La noi se discuta de concursuri ca nu sunt balti unde sa pescuiesti sa prinzi un peste mai mare de 10 kg, daca ar fi si la noi un respect impus similar ca in afara, cu siguranta s-ar discuta ce balti noi exista si ar fi de 10 ori mai multi pescari decat exista acum. Un alt lucru care la noi se vede, este discrepanta intre orasele mari si restul tarii, adica daca te duci pe Olt o sa vezi pescari cu germina si acum, iar in Bucuresti, daca ai lanseta cu TC de 3 e slaba.
@RR inovativ - Asta e ca aia ca s-a inventat apa, hai sa fim seriosi, RR original isi face treaba, iar chestia ca este un ingredient care nu aduce nimic nutritiv, nu are importanta, importanta este atractia pe care o are. Ca se afirma faptul ca e un ingredient de volum e iar o chestie spusa asa la misto fara sa aibe argumente in spate, pentru ca nu are cum sa fie un ingredient de volum la cat de scump e, mai bine pui gris / pesmet / clo / faina de soia / etc, ingrediente mult mai ieftine. Timp de ani era un must have in bile, iar acum "nu e domne, RR nu e bun de nimic, il puneam asa de volum in bile".
ionut72 scrie:Ce se pune intr-un boilies nu poti stii niciodata sigur. Ai 2 sanse: ori iti faci boiliesuri singur, ori cumperi de la un producator cu reputatie, in care ai incredere.pescarusull scrie:Si la CM a folosit lumea tot bile de pe raft ?
Am citit foarte atent tot topicul asta. Chiar nu vad nici o interventie tehnica la subiect sau vreun sfat tehnic pentru incepatori, pe bune...Vladut Mateianu scrie: Exact ptr acest gen de atitudini de barfa de mahala, evit sa le dau sfaturi unora ca tine, voi oricum le stiti pe toate ! Chiar imi pare rau ca am intervenit tehnic la un subiect, acum inteleg de ce nu intervin niciodata colegii de breasla(producatorii de nada) cu sfaturi tehnice ptr incepatori.![]()