stiu ce este ...daca ma gandesc bine aveti dreptate avind in vedere ca am si meggablend in compozitie si acesta are seminte in compozitie ..o sa modific..multumesc frumos
100 gr acid cassein
100 gr rennet cassein
100 gr caseina de calciu
50 gr super red
100 gr wpc 80
50 gr isolat de soia
100 gr meggablend
100 gr gris
100 gr supergold 60
100 gr faina de varec
50 gr robin red
50 gr extract de glm
30 gr betaina
5 gr yeast powder
50 ml mussel protein
50 ml minamino
30 ml shellfish concentrate
10 ml aroma glm
100 gr acid cassein
100 gr rennet cassein
50 gr caseina de calciu
50 gr super red
100 gr wpc 80
50 gr isolat de soia
150 gr meggablend
100 gr gris
100 gr supergold 60
100 gr faina de varec
50 gr robin red
50 gr extract de glm
30 gr betaina
5 gr yeast powder
50 ml mussel protein
50 ml minamino
30 ml shellfish concentrate
10 ml aroma glm
gica maxim scrie:
Inca mai astept pareri
Lucian 76 in suceava special zona botosani te asigur ca perioada de apa rece e mult mai mare decat cateva saptamani...doar e nordul extrem
Nu cred ca ai inteles sensul celor spuse de mine . Englezii dau cu birfood si/sau mixuri pe baza de proteine lactice pe durata unui intreg sezon , adica sezonul de iarna , pentru ca la ei nu ingheata apa . Pentru mine apa rece inseamna sub 10 grade sau mai exact o apa de 4-5 grade la limita de inghet . Pentru o apa mai calda de 10 grade e mai bun fishmealul dupa parerea mea . Ei bine, .. tocmai perioada asta cu apa foarte rece tine foarte putin pentru ca de regula apa ingheata si sezonul "rece" s-a incheiat . Din cauza asta nu se merita sa investesti in mixuri speciale .Pot spune ca am abordat de multe ori pescuitul pe apa rece cu fishmeal si am prins crapi fara probleme . In aceasta perioada nu se face o nadire propiu-zisa mai importantafiind localizarea .
Uite un crap prins la fishmeal, pe o balta din Suceava, in decembrie, cand apa a inghetat in cursul noptii(daca mergi in acesta perioada poti patii la fel cu apa ) :
Fişiere ataşate
68221_165047886869597_4977426_n.jpg (110.81 KiB) Vizualizat de 1118 ori
Nu cred ca ai inteles sensul celor spuse de mine . Englezii dau cu birfood si/sau mixuri pe baza de proteine lactice pe durata unui intreg sezon , adica sezonul de iarna , pentru ca la ei nu ingheata apa . Pentru mine apa rece inseamna sub 10 grade sau mai exact o apa de 4-5 grade la limita de inghet . Pentru o apa mai calda de 10 grade e mai bun fishmealul dupa parerea mea . Ei bine, .. tocmai perioada asta cu apa foarte rece tine foarte putin pentru ca de regula apa ingheata si sezonul "rece" s-a incheiat . Din cauza asta nu se merita sa investesti in mixuri speciale .Pot spune ca am abordat de multe ori pescuitul pe apa rece cu fishmeal si am prins crapi fara probleme . In aceasta perioada nu se face o nadire propiu-zisa mai importantafiind localizarea .
Sustin 100%! Mai mult, tocmai ca pentru ca e sezonul rece si metabolismul crapului e semnificativ incetinit, fishmeal-ul e mult mai usor digerabil decat un birdfood. Hrana naturala a crapului e, in proportie de peste 90%, formata din proteina animala, nu vegetala! Pentru rezultate superioare in sezonul rece poti folosi un boilies tinut in dip (cu cat mai mult timp cu atat mai bine).
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
100 gr acid cassein
100 gr rennet cassein
50 gr caseina de calciu
50 gr super red
100 gr wpc 80
50 gr isolat de soia
150 gr meggablend
100 gr gris
100 gr supergold 60
100 gr faina de varec
50 gr robin red
50 gr extract de glm
30 gr betaina
5 gr yeast powder
50 ml mussel protein
50 ml minamino
30 ml shellfish concentrate
10 ml aroma glm
mai umbla la procente, sau nu este definitivat mixul (ai 1035gr la partea solida, 103,5% si 140ml parte lichida+oua bineinteles)
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
reteta nu este definitiva si mai astept pareri
ovideli daca poti sa ma ajuti da-mi sugestii de ajustare a mixului...mersi
Lucian76 am inteles acum ..multumesc frumos de sfaturi ...ce zici reteta de mai sus no fi prinzatoare si in restul anului...sa dau si eu cu ea ca englezii