mitzapogan scrie:pe ambalajul meu scria 5oua la 500gr/mix 15ml/activator , am citit pe un forum din UK ca cei de la mainline ziceau ca activator se poate pune chiar dublu daca ne permite bugetul
ps mie mi-a adus unul de 20kg si multi altii de 12-14kg, dar pe o balta cu o densitate buna de peste mare
Am pescuit cam 4 ani de zile in Anglia cu Mainline.Cei mai multe capturi lea avut Cell-ul fara doar si poate dar urmat de Fusion.Cell-ul este foarte folosit de pescarii din Anglia si lam folosit cu succes si in Serbia.Cell-ul prinde si peste mare si mic sau cel putin la concluzia asta am ajuns eu pe cand capturile mai mari si rare au fost la Fusion.Nu am folosit nimik alceva de la Mainline inafara de cele 2 pt ca au fost primele folosite cu succes si nu avea rostul sa le schimb.Cand mam intors in tara definitiv am cumparat mixurile,activatorul si celelalte (ingrediente) de la magazinul online crapmania.ro.Fire intinse la toata lumea...
Am pescuit cam 4 ani de zile in Anglia cu Mainline.Cei mai multe capturi lea avut Cell-ul fara doar si poate dar urmat de Fusion.Cell-ul este foarte folosit de pescarii din Anglia si lam folosit cu succes si in Serbia.Cell-ul prinde si peste mare si mic sau cel putin la concluzia asta am ajuns eu pe cand capturile mai mari si rare au fost la Fusion.Nu am folosit nimik alceva de la Mainline inafara de cele 2 pt ca au fost primele folosite cu succes si nu avea rostul sa le schimb.Cand mam intors in tara definitiv am cumparat mixurile,activatorul si celelalte (ingrediente) de la magazinul online din craiova.Fire intinse la toata lumea...[/quote]
CIPI H8 BREAM scrie:Am pescuit cam 4 ani de zile in Anglia cu Mainline.Cei mai multe capturi lea avut Cell-ul fara doar si poate dar urmat de Fusion.Cell-ul este foarte folosit de pescarii din Anglia si lam folosit cu succes si in Serbia.Cell-ul prinde si peste mare si mic sau cel putin la concluzia asta am ajuns eu pe cand capturile mai mari si rare au fost la Fusion.Nu am folosit nimik alceva de la Mainline inafara de cele 2 pt ca au fost primele folosite cu succes si nu avea rostul sa le schimb.Cand mam intors in tara definitiv am cumparat mixurile,activatorul si celelalte (ingrediente) de la magazinul online din craiova.Fire intinse la toata lumea...
[/quote]
Salut,
Pe ce balta din Serbia a mers Cell-ul? Palic?
pregatim un import de Mainline, de fapt unele produse au aparut deja pe site, se lucreaza la gama de produse
cine doreste produse proaspete, pe care nu le aducem noi, le poate comanda la magazin, le comandam special si vin in maxim 3-4 saptamani