boilies-uri mainline..........

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

ionut72
pescar de competitie

Re: boilies-uri mainline..........

Mesaj de ionut72 »

dumo79 scrie:ok. asta l-am gasit si eu. Doar ca nu am putut identifica "activator-ul".
Intentionez sa incerc reteta assasin8.

Daca la sectiunea "nade" nu exista rubrica explicita "activatori", acestia se gasesc, de regula, la "lichide nutritive".
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Da, la magazinul respectiv din Craiova, activatorii lichizi sunt, intr-adevar la "lichide nutritive" (deasupra rubricii "mixuri boilies") dar, din pacate nu-l au pe cel pentru mixul assassin-8! :? Sau nu apare pe site. Da un telefon, zic!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

pusok cosmin alin

Mesaj de pusok cosmin alin »

din cate am auzit asasin 8 nu se mai fabrica si probabil de acea nu se mai gaseste activator

pusok cosmin alin

asta este o veste buna daca aduceti de la mainline si proaspete pt ca in general ce am gasit in romania de la ei nu prea a fost proaspete,mai degraba vechi

dumo79
Puncte: 0

Mesaj de dumo79 »

revin cu precizarea ca am gasit activatorii pe site si intr-adevar nu au assasin 8.

Vreau sa intreb daca a folosit cineva pop-up-uri de la mainline, si ce arome? Sau graoundbait-ul de la ei pentru momitor?

Rosky

Mesaj de Rosky »

Asassin-8 nu se mai fabrica de anul trecut,cand o sa cumparati de la magazinul de care vorbiti o sa aveti mari surprize.
Eu am folosit produsele mainline de pe vremea cand era Aquamania(cu rezultate f bune) dupa care le-am luat direct din Anglia.M-am bucurat cand le-am vazut la Craiova si am comandat ,o data , de doua ori...in 2011 am luat la interval de o luna trei galeti de 10kg mix activ 8 si am avut surpriza sa constat ca de fiecare data era altceva.I-am sunat sa ma cert cu ei si mi-au raspuns ca si-a schimbat producatorul retetele(intr-o luna de 3 ori!!!),le-am cerut mix la 1 kg care este sigilat deci nu se poate umbla la el, mi-au raspuns ca nu au,dar cum primesc o sa-mi trimita o punga gratuit sa-mi demonstreze ca nu sa umblat la el.Am ajuns in 2013, nu am vazut punga dar nici nu ma mai intereseaza sa cumpar de la acest magazin.Asa ca aveti grija ce cumparati,de unde cumparati ca o sa ziceti ca dati cu mainline dar voi dati cu mixuri expirate care nu se vand (cu eticheta doar de mainline) si o sa spuneti ca nu au produse bune si nu prind.

pusok cosmin alin

aceleasi probleme le-am avut si eu si catva prieteni de la acest magazin

dumo79

Mesaj de dumo79 »

Vreau sa intreb daca a folosit cineva pop-up-uri de la mainline, si ce arome? Sau graoundbait-ul de la ei pentru momitor?

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

pop-up fruitella foarte bune, restul nu am incercat dar am de gand anul asta

dumo79

Mesaj de dumo79 »

ok. merci! am notat!

A incercat cineva groundbait-ul de la mainline?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”