Da, la magazinul respectiv din Craiova, activatorii lichizi sunt, intr-adevar la "lichide nutritive" (deasupra rubricii "mixuri boilies") dar, din pacate nu-l au pe cel pentru mixul assassin-8! Sau nu apare pe site. Da un telefon, zic!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
asta este o veste buna daca aduceti de la mainline si proaspete pt ca in general ce am gasit in romania de la ei nu prea a fost proaspete,mai degraba vechi
Asassin-8 nu se mai fabrica de anul trecut,cand o sa cumparati de la magazinul de care vorbiti o sa aveti mari surprize.
Eu am folosit produsele mainline de pe vremea cand era Aquamania(cu rezultate f bune) dupa care le-am luat direct din Anglia.M-am bucurat cand le-am vazut la Craiova si am comandat ,o data , de doua ori...in 2011 am luat la interval de o luna trei galeti de 10kg mix activ 8 si am avut surpriza sa constat ca de fiecare data era altceva.I-am sunat sa ma cert cu ei si mi-au raspuns ca si-a schimbat producatorul retetele(intr-o luna de 3 ori!!!),le-am cerut mix la 1 kg care este sigilat deci nu se poate umbla la el, mi-au raspuns ca nu au,dar cum primesc o sa-mi trimita o punga gratuit sa-mi demonstreze ca nu sa umblat la el.Am ajuns in 2013, nu am vazut punga dar nici nu ma mai intereseaza sa cumpar de la acest magazin.Asa ca aveti grija ce cumparati,de unde cumparati ca o sa ziceti ca dati cu mainline dar voi dati cu mixuri expirate care nu se vand (cu eticheta doar de mainline) si o sa spuneti ca nu au produse bune si nu prind.