Boiliesuri crapate

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

tecsi78
Puncte: 0

Re: Boiliesuri crapate

Mesaj de tecsi78 »

Eliminand posibilele cauze enumerate de dvs. ajung la concluzia ca CLO-ul de la firma noua pe care l-am folosit la bilele crapate ar putea fi de vina, deoarece sunt aproape convins ca este gris in cea mai pura forma. Tot cautand astazi, am gasit pe pagina de net a unui pescar maghiar aceeasi problema, respectivul reusind sa crape trei portii de bile doar folosind un gris diferit fata de cel folosit in mod uzual. Maine primesc 1 kg din CLO-ul folosit cu succes si am sa le compar si vizual si facand niste bile in varianta "originala". N-am ce face, voi elimina pe rand probabilele cauze. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

popescugeorge
Puncte: 0

Re: Boiliesuri crapate

Mesaj de popescugeorge »

Foarte posibil ca CLO-ul sa fie cauza. Nu dai multa importanta un produs destul de iefin, dar tine cont ca astea iti tin boiliesul legat. Degeaba ai toate fainurile de peste si extractele naturale posibile bagate in mix daca nu le tii impreuna. Incearca CLO-ul de la Nutrabaits sau CC Moore. Sunt singurele care merita.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”