robyvan scrie:
poi ai gasit solutia...mergi la concurs numai cu bile de 14....
Merg pe un lac unde nu am mai pescuit pana acum, cica le plac bilele cu capsuni de marimea 15 de la Dynamite Baits, eu am sa incerc sa-i pacalesc cu ceva de prune si fragute, daca nu merge trec pe ananas sau ceva cu ficat, om vedea ce iese pana la urma!
Nu bilele de pe firul de par selecteaza neaparat pestele. Cel mai important este diametrul si compozitia bilelor de nadit. As mai spune pe langa ce a zis Robyvan ca e bine sa se evite bilele solubile
atb333atb scrie: Cel mai important este diametrul si compozitia bilelor de nadit.
Cel mai important e locul unde pescuiesti si timpu lalocat udei partide.Debia apoi nada si momeala.
Bine, sunt si exceptii: sa stai 24 de ore sa dai cu momitor si plastice si sa prinzi captura....sau sa stai o saptamana si sa nu prinzi nimic.
Discutii, discutii discutii
atb333atb scrie:Nu bilele de pe firul de par selecteaza neaparat pestele. Cel mai important este diametrul si compozitia bilelor de nadit. As mai spune pe langa ce a zis Robyvan ca e bine sa se evite bilele solubile
Te rog, poti dezvolta putin partea bolduita, m-ai facut curios..
dezvolt eu: - o mare prostie, atata timp cat un ciortan de 1 kg iti ia in gura o bila de 24 fara nici o problema. citeam un articol acu vre-o 2 ani despre cum sa prinzi crap mare, parca chiar AV il semna si te trimitea la apa mica cand toti dau la apa mare, sa dai cu bile tari cand toti dau cu solubile si alte astfel de balarii. nu exsista nada pentru crap mare, daca e pe placul pestelui o sa o manance si ala mare si ala mic, secretul e in nadire de lunga durata si in partide lungi, astfel iti cresti sansa sa se bage si dulapii la masa unde mananca ciortanii. voi chiar credeti ca producatorii de nada, si in special englezii care se lauda cu boiliesurile lor si cu crapii lor de 30 de kile fac partide de 12 ore cu 2 kile de nada? bosorogii aia de sunt mari doctori in pescuit stau 6-7 luni pe ani pe balta si arunca la nivelul sutelor daca nu miilor de kile pe an boiliesuri in balti sa se traga in poza cu un crap de 25+ si sa pacaleasca lumea ca au cea mai buna nada pentru pesti mari. vrei peste mare te duci pe balti unde exsista asa ceva, stai 4-5-6 zile, arunci 40-50-100 de kile de nada in acelasi loc si speri sa-l prinzi,atata tot!
DumiD scrie:dezvolt eu: - o mare prostie, atata timp cat un ciortan de 1 kg iti ia in gura o bila de 24 fara nici o problema. citeam un articol acu vre-o 2 ani despre cum sa prinzi crap mare, parca chiar AV il semna si te trimitea la apa mica cand toti dau la apa mare, sa dai cu bile tari cand toti dau cu solubile si alte astfel de balarii. nu exsista nada pentru crap mare, daca e pe placul pestelui o sa o manance si ala mare si ala mic, secretul e in nadire de lunga durata si in partide lungi, astfel iti cresti sansa sa se bage si dulapii la masa unde mananca ciortanii. voi chiar credeti ca producatorii de nada, si in special englezii care se lauda cu boiliesurile lor si cu crapii lor de 30 de kile fac partide de 12 ore cu 2 kile de nada? bosorogii aia de sunt mari doctori in pescuit stau 6-7 luni pe ani pe balta si arunca la nivelul sutelor daca nu miilor de kile pe an boiliesuri in balti sa se traga in poza cu un crap de 25+ si sa pacaleasca lumea ca au cea mai buna nada pentru pesti mari. vrei peste mare te duci pe balti unde exsista asa ceva, stai 4-5-6 zile, arunci 40-50-100 de kile de nada in acelasi loc si speri sa-l prinzi,atata tot!
DumiD scrie:dezvolt eu: - o mare prostie, atata timp cat un ciortan de 1 kg iti ia in gura o bila de 24 fara nici o problema. citeam un articol acu vre-o 2 ani despre cum sa prinzi crap mare, parca chiar AV il semna si te trimitea la apa mica cand toti dau la apa mare, sa dai cu bile tari cand toti dau cu solubile si alte astfel de balarii. nu exsista nada pentru crap mare, daca e pe placul pestelui o sa o manance si ala mare si ala mic, secretul e in nadire de lunga durata si in partide lungi, astfel iti cresti sansa sa se bage si dulapii la masa unde mananca ciortanii. voi chiar credeti ca producatorii de nada, si in special englezii care se lauda cu boiliesurile lor si cu crapii lor de 30 de kile fac partide de 12 ore cu 2 kile de nada? bosorogii aia de sunt mari doctori in pescuit stau 6-7 luni pe ani pe balta si arunca la nivelul sutelor daca nu miilor de kile pe an boiliesuri in balti sa se traga in poza cu un crap de 25+ si sa pacaleasca lumea ca au cea mai buna nada pentru pesti mari. vrei peste mare te duci pe balti unde exsista asa ceva, stai 4-5-6 zile, arunci 40-50-100 de kile de nada in acelasi loc si speri sa-l prinzi,atata tot!