Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Eu de cate ori ma duc undeva pe 2 lansete pun Fresh Squid &black pepper . am facut testul incepand de anul trecut pe 3 balti : Chiroiu 4, Mv 2 si Corbul mereu am prins la ele si NU a fost peste mai mic de 6,5 kg .au fost 2 sau trei sub 9 kg restul de la 9 la 11,8 kg . Am un coleg de club care acum 2 sapt a fost pe Magura 9 si pe una din lansete a pus si el noaptea Fresh S....& Black p... si singura trasatura care a avuto la acea lanseta a fost de aproape 13 kg ,are poza si pe site la magura .Vladut Mateianu scrie:Un subiect foarte interesant ptr mine. Conform teoriei, o nada super condimentata are capacitatea de a selecta marimea crapilor prinsi. Asa ca, am urmatoarea intrebare : a verificat cineva aceasta teorie ? A incercat cineva sa pescuiasca cu bile extra condimentate (chili, piper,boia, etc) si a avut capturi impresionante ?
Atentie, nu putin iuti, ci EXTRA IUTI !
Da ce le placeDoru Ionica scrie:...mananca si plang![]()
si ce treaba are fresh squid cu ...iutele?arsinel scrie:Eu de cate ori ma duc undeva pe 2 lansete pun Fresh Squid &black pepper . am facut testul incepand de anul trecut pe 3 balti : Chiroiu 4, Mv 2 si Corbul mereu am prins la ele si NU a fost peste mai mic de 6,5 kg .au fost 2 sau trei sub 9 kg restul de la 9 la 11,8 kg . Am un coleg de club care acum 2 sapt a fost pe Magura 9 si pe una din lansete a pus si el noaptea Fresh S....& Black p... si singura trasatura care a avuto la acea lanseta a fost de aproape 13 kg ,are poza si pe site la magura .Vladut Mateianu scrie:Un subiect foarte interesant ptr mine. Conform teoriei, o nada super condimentata are capacitatea de a selecta marimea crapilor prinsi. Asa ca, am urmatoarea intrebare : a verificat cineva aceasta teorie ? A incercat cineva sa pescuiasca cu bile extra condimentate (chili, piper,boia, etc) si a avut capturi impresionante ?
Atentie, nu putin iuti, ci EXTRA IUTI !
Deci parerea mea ca picanteriile atrag Dulapiorii.