Boiliesuri super condimentate. Rezultate ?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

marin laurentiu
Puncte: 0

Re: Boiliesuri super condimentate. Rezultate ?

Mesaj de marin laurentiu »

Vladut Mateianu scrie:Un subiect foarte interesant ptr mine. Conform teoriei, o nada super condimentata are capacitatea de a selecta marimea crapilor prinsi. Asa ca, am urmatoarea intrebare : a verificat cineva aceasta teorie ? A incercat cineva sa pescuiasca cu bile extra condimentate (chili, piper,boia, etc) si a avut capturi impresionante ?

Atentie, nu putin iuti, ci EXTRA IUTI ! :roll:
am pescuit si pe darvari cu bile extrem de iuti in aceasta primavara...ca sa-ti faci o ideee,crede-ma ca, in mom in care am schimbat bila de carlig am bagat opritorul in gura...o juma de ora am avut limba amortita :lol: :lol: :lol:
prind peste dar nu sant selective...prind "la rand"...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

lucian76

Mesaj de lucian76 »

Vladut Mateianu scrie:Capsaicina este cea de care zici, este continuta de ardeiul iute si are rol important in accelerarea metabolismului......
Sunt balti in tara in care bilele condimentate puternic fac diferenta la concursuri...si nu numai ! (gen Bunget)

In curand va aparea pe piata si un extract de chili (cu continut de capsaicina) din gama Planet..... :wink:

PS Racii urasc momelile iuti..... :D
Vladut aici ma simt nevoit sa te contrazic ...stiu ca se vehiculeaza aceasta idee , dar pescuiesc de 2 ani pe o balta invadata de raci si se pare ca acestia nu au nici o problema atunci cand mananca bile foarte iuti ...cel putin racii aia cu care am avut eu de-a face :mrgreen:...probabil ca ii doare-n cot de extractul de chili din bile ori le place si lor mancarea mai condimentata :lol:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Am descoperit o tinctura de ardei iute, destul de ieftina dar super strong. Mi-a ajuns o picatura pe fata si ....nasol.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

mircea62

Mesaj de mircea62 »

doru_croc scrie:Am descoperit o tinctura de ardei iute, destul de ieftina dar super strong. Mi-a ajuns o picatura pe fata si ....nasol.
Ai grija sa nu te scarpini pe "undeva" cu mana pe care ai pus-o pe sticla ca s-ar putea sa fie si mai nasol :lol: :lol: :lol:
Mircea B.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”