toto `U`C scrie:Am sa pun cateva intrebari pe marginea carora sa dezbatem.
1.Din ce sunt produse?
2.Conteaza culoare dc?
3.Ne ajuta la o prezentare mai buna a carligului?
4.Datorita greutati?
5.A prins cineva la plastic simplu pe firul de par fara saculet sau feeder?
1. cred ca nu sunt produse din materiale-minune si ca doua lucruri sunt importante.
flotabilitatea materialului si
proprietatea acestuia de a se imbiba cu aroma si de a o pastra un timp cat mai indelungat. asta diferentiaza produsele englezesti (enterprise sunt jupanii, dar mai sunt si altele) de cele de duzina fabricate predilect in china.
2. nu stiu, tind sa cred ca galbenul este mai bun decat negrul. sau rozul decat maroul. daca mi se argumenteaza ca pe fund - la 5 metri adancime - este bezna ca-n nuca (sau se vorbeste de timpul noptii) nu mai stiu ce sa zic.
3. categoric ne ajuta, iar de aici pleaca totul. cipi are dreptate, exact acelasi efect se poate obtine cu un pop-up de 10 mm.
4. cine a urmarit macar un episod din serialul korda uderwater si a putut vedea modul de hranire al crapului a inteles de ce este prinzatoare o astfel de prezentare.
5. nu am prins pt ca nu am indeplinit o conditie indispensabila. nu am dat.
p.s. daca dezbaterea propusa de toto (il felicit pt initiativa) are succes iar lumea devide interesata am sa fac un articol penttru prima pagina
http://www.crapmania.ro in care am sa dezvolt ( cu fotografii) pentru incepatori subiectul PLASTICE.