Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Benzar amestecat cu lapte de porumb, porumb bonduelle din conserva, CSL, pelete (acestea puse la sfarsit) aroma, etc etc.Martin scrie:Ok, ok ! Cu montura m-am lămurit. Am mai tras cu ochiul şi pe ceva fotografii de pe alte forumuri, am priceput, să zicem.
Dar ce pun pe momitor sau feeder ? Am văzut pe baltă tot felul de preparate care mai de care amestecate cu conţinuturi din sticluţe, bidoane, pungi cu prafuri, mai ceva ca la farmacie.
Are cineva sânge-n instalaţie să posteze o reţetă măcar ???
...mhlm(sau si amix), lapte de porumb, aditiv(capsuna sau scopex), porumb din conserva,; dupa omogenizare pelete. Cind apa se raceste adaug la partea lichida alcool dublu rafinat sau horinca(de fructe sau porumb) pt ca nu mai...beauMartin scrie: Dar ce pun pe momitor sau feeder ? Am văzut pe baltă tot felul de preparate care mai de care amestecate cu conţinuturi din sticluţe, bidoane, pungi cu prafuri, mai ceva ca la farmacie.
Ok, cam pe aici să înţeleg. Mulţumesc. Am făcut un prim pas.Sionut scrie:Benzar amestecat cu lapte de porumb, porumb bonduelle din conserva, CSL, pelete (acestea puse la sfarsit) aroma, etc etc.Martin scrie:Ok, ok ! Cu montura m-am lămurit. Am mai tras cu ochiul şi pe ceva fotografii de pe alte forumuri, am priceput, să zicem.
Dar ce pun pe momitor sau feeder ? Am văzut pe baltă tot felul de preparate care mai de care amestecate cu conţinuturi din sticluţe, bidoane, pungi cu prafuri, mai ceva ca la farmacie.
Ok, ok!! Şi la final îi pun o lingură de unturăRelu scrie:Reteta si-o face fiecare dupa cum il duce "inspiratia", combinand ( sau nu ) produse care se gasesc din belsug prin magazine, piata, debara, etc .... Ca pe unele balti ai succes cu anumite nade, si pe alte balti cu alte tipuri/combinatii de nade, e alta poveste ( mai mult sau mai putin adevarata ), si nu cred ca exista cineva care sa stie exact ce si cum.
Am văzut fotografiile. Altă mâncare de peşte......andrei vladeanu scrie:pe prima pagina
http://www.crapmania.ro
PLASTICE FANTASTICE
abc-ul momelilor artificiale pt crap
precum si variantele de plastic preferate de coco popescu, sorin rudeanu, vasilica baboieru si tata nitu.
Din articolul respectiv reiese ca, indiferent de modul de prezentare a terminalelor - multumesc pe aceasta cale celor implicati - culoarea ramane un factor important.andrei vladeanu scrie:pe prima pagina
http://www.crapmania.ro
PLASTICE FANTASTICE
abc-ul momelilor artificiale pt crap
precum si variantele de plastic preferate de coco popescu, sorin rudeanu, vasilica baboieru si tata nitu.