De ce il pacalesc plasticele pe crap?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Martin
Puncte: 0

Re: De ce il pacalesc plasticele pe crap?

Mesaj de Martin »

Ok, ok ! Cu montura m-am lămurit. Am mai tras cu ochiul şi pe ceva fotografii de pe alte forumuri, am priceput, să zicem.
Dar ce pun pe momitor sau feeder ? Am văzut pe baltă tot felul de preparate care mai de care amestecate cu conţinuturi din sticluţe, bidoane, pungi cu prafuri, mai ceva ca la farmacie.
Are cineva sânge-n instalaţie să posteze o reţetă măcar ???

Relu

Mesaj de Relu »

Reteta si-o face fiecare dupa cum il duce "inspiratia", combinand ( sau nu ) produse care se gasesc din belsug prin magazine, piata, debara, etc .... Ca pe unele balti ai succes cu anumite nade, si pe alte balti cu alte tipuri/combinatii de nade, e alta poveste ( mai mult sau mai putin adevarata ), si nu cred ca exista cineva care sa stie exact ce si cum.

Sionut

Mesaj de Sionut »

Martin scrie:Ok, ok ! Cu montura m-am lămurit. Am mai tras cu ochiul şi pe ceva fotografii de pe alte forumuri, am priceput, să zicem.
Dar ce pun pe momitor sau feeder ? Am văzut pe baltă tot felul de preparate care mai de care amestecate cu conţinuturi din sticluţe, bidoane, pungi cu prafuri, mai ceva ca la farmacie.
Benzar amestecat cu lapte de porumb, porumb bonduelle din conserva, CSL, pelete (acestea puse la sfarsit) aroma, etc etc.
CS APS

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Martin scrie: Dar ce pun pe momitor sau feeder ? Am văzut pe baltă tot felul de preparate care mai de care amestecate cu conţinuturi din sticluţe, bidoane, pungi cu prafuri, mai ceva ca la farmacie.
...mhlm(sau si amix), lapte de porumb, aditiv(capsuna sau scopex), porumb din conserva,; dupa omogenizare pelete. Cind apa se raceste adaug la partea lichida alcool dublu rafinat sau horinca(de fructe sau porumb) pt ca nu mai...beau :wink: :D ...

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

pe prima pagina
www.crapmania.ro
PLASTICE FANTASTICE
abc-ul momelilor artificiale pt crap
precum si variantele de plastic preferate de coco popescu, sorin rudeanu, vasilica baboieru si tata nitu.
The One Team

Martin

Mesaj de Martin »

Sionut scrie:
Martin scrie:Ok, ok ! Cu montura m-am lămurit. Am mai tras cu ochiul şi pe ceva fotografii de pe alte forumuri, am priceput, să zicem.
Benzar amestecat cu lapte de porumb, porumb bonduelle din conserva, CSL, pelete (acestea puse la sfarsit) aroma, etc etc.
Ok, cam pe aici să înţeleg. Mulţumesc. Am făcut un prim pas.

Martin

Mesaj de Martin »

Relu scrie:Reteta si-o face fiecare dupa cum il duce "inspiratia", combinand ( sau nu ) produse care se gasesc din belsug prin magazine, piata, debara, etc .... Ca pe unele balti ai succes cu anumite nade, si pe alte balti cu alte tipuri/combinatii de nade, e alta poveste ( mai mult sau mai putin adevarata ), si nu cred ca exista cineva care sa stie exact ce si cum.
Ok, ok!! Şi la final îi pun o lingură de untură :!: , nu ?
Ultima oară modificat Joi Noi 25, 2010 23:19 de către Cristi Matei, modificat 1 dată în total.
Motiv: limbaj neadecvat

Martin

Mesaj de Martin »

andrei vladeanu scrie:pe prima pagina
http://www.crapmania.ro
PLASTICE FANTASTICE
precum si variantele de plastic preferate de coco popescu, sorin rudeanu, vasilica baboieru si tata nitu.
Am văzut fotografiile. Altă mâncare de peşte......
Clar, la primăvară mă dotez cu plastice-bombastice !!!

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

andrei vladeanu scrie:pe prima pagina
http://www.crapmania.ro
PLASTICE FANTASTICE
Din articolul respectiv reiese ca, indiferent de modul de prezentare a terminalelor - multumesc pe aceasta cale celor implicati - culoarea ramane un factor important.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

cipibm

Mesaj de cipibm »

[quote="Martin"][quote="Relu"]Reteta si-o face fiecare dupa cum il duce "inspiratia", combinand ( sau nu ) produse care se gasesc din belsug prin magazine, piata, debara, etc .... Ca pe unele balti ai succes cu anumite nade, si pe alte balti cu alte tipuri/combinatii de nade, e alta poveste ( mai mult sau mai putin adevarata ), si nu cred ca exista cineva care sa stie exact ce si cum.[/quote]

Ok, ok!! Şi la final îi pun o lingură de untură de screm, nu ?[/quote]

Martin de ce te tot bagi ca si chiloti in ... :lol: ?
Ultima oară modificat Vin Noi 26, 2010 0:10 de către viorel dulamita, modificat de 2 ori în total.
Motiv: atentie la limbaj = fara jigniri

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”