mircea62 scrie:Pune doar 225ml lapte porumb+225ml apa plata (nu de la robinet).
Am folosit mai mult lichidul clasic, cel squid a aparut anul acesta si l-am folosit o singura data.
L-a folosit cineva pe Pleasa si a scos un dulap de 14,5kg
Vezi ca mai gasesti si dip, stick mix si pelete meteor.
In cazul "stick mix" cat extract de ficat lichid pui pe kg de mix? Multumesc!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!
ionut72 scrie:Cu ce poate fi imbunatatit mixul de la meteor (ma refer la partea solida)? Multumesc!
Eu am mai pus betaina ochiometric
si daca ai pus in plus betaina ai pus in plus si lichid (inclusiv oua)? Si daca da, cat (tot ochiometric)? Si daca nu, bilele s-au rulat la fel? Multumesc!
Nu te gandi acum ca am pus 100 g de betaina / kg, am pus undeva la 4 - 8 g / kg, nu influenteaza modul de rulare. De asemenea am pus betaina in partea lichida si am amestecat bine. Am facut asta cu mai multe mixuri si nu a influentat modul de rulare sau sa am probleme cu uscarea bilelor sa se sparga sau sa devina casante.
nit_matias scrie:Nu te gandi acum ca am pus 100 g de betaina / kg, am pus undeva la 4 - 8 g / kg, nu influenteaza modul de rulare. De asemenea am pus betaina in partea lichida si am amestecat bine. Am facut asta cu mai multe mixuri si nu a influentat modul de rulare sau sa am probleme cu uscarea bilelor sa se sparga sau sa devina casante.
Multumesc pentru informatii! Inca o intrebare, cam cate bile (ma refer la greutate) iti ies dupa rulare? Ma interereaza si tari si solubile si daca sunt diferente
Sincer nu am rulat solubile, doar bile tari, am observat ca dintr-un kg ies undeva 1,5 kg de bile dintr-un kg de mix. Iar uscate bine 1,3 , dar eu le folosesc in maxim 3 zile dupa ce le-am facut. De asemenea dupa 24 h dupa fierbere le bag in congelator, ca Sa ramana cat mai proaspete