"handy pacK" boilies

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

popescugeorge
Puncte: 0

Re: "handy pacK" boilies

Mesaj de popescugeorge »

Cred ca ei se bucura ca tu consideri asta :)

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

popescugeorge scrie:De ce vrei sa imbunatatesti Meteorul? Poate le iei painea de la gura alora de la CC Moore :)
Si cei de la BF recomanda imbunatatirea anumitor mixuri(monster pursuit de la nash). Sa inteleg ca e doar vrajeala de marketing sau chiar stiu ce vorbesc?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

popescugeorge scrie:CC Moore Meteor cred ca iese cel mai avantajos boiles proaspat (de calitate, evident) de pe piata. L-am incercat si cu 50ml/kg de mix si am prins la fel de bine. Am scos kg de boiles la aproape 32 de lei. Si daca iei in calcul reputatia Meteor-ului, cred ca mai bine nu se poate.
L-ai folosit si pentru solubile? Si cat lapte de porumb + apa ai pus daca ai folosit doar 50ml de activator? 500ml sau 450ml?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

martinik

Mesaj de martinik »

nu modifici cantitatile. activatorul e parte lichida iar laptele e varianta solubila a oului. vezi de unde cumperi laptele.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

martinik scrie:nu modifici cantitatile. activatorul e parte lichida iar laptele e varianta solubila a oului. vezi de unde cumperi laptele.

Aha, deci sa inteleg ca pui la fel lapte+porumb si daca pui 50 de ml de activator si daca pui 100ml? Se ruleaza la fel?

Iar laptele nu-i cel mai bine sa-l cumperi de la aceeasi firma si sa-l pui conform indicatiilor acestora?

martinik

Mesaj de martinik »

densitatea si calitatea laptelui difera in functie de producator.
eu zic sa te mai interesezi in privinta laptelui pentru ca poti jongla in multe moduri.
ex:
-50 lapte + 50 apa va avea un timp mai mare de dizolvare a bilei pe 18grade temp. apei si mai mic pe 25grade.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

martinik scrie:densitatea si calitatea laptelui difera in functie de producator.
eu zic sa te mai interesezi in privinta laptelui pentru ca poti jongla in multe moduri.
ex:
-50 lapte + 50 apa va avea un timp mai mare de dizolvare a bilei pe 18grade temp. apei si mai mic pe 25grade.

Multumesc penru informatii. Eu voiam insa sa stiu daca (sic!) cantitatea totala de amestec (lapte+apa sau ou in cazul boiliesului tare) se pune in functie de cantitatea de activator si daca influenteaza rularea bilelor. In ceea ce priveste timpul de dizolvare a solubilelor nu-mi fac mari probleme, n-am nici o problema in a nadi sau schimba momeala la carlig mai des sau mai rar in functie de acesta.

nickynick

Mesaj de nickynick »

martinik scrie:nu modifici cantitatile. activatorul e parte lichida iar laptele e varianta solubila a oului. vezi de unde cumperi laptele.
@martinik

Sfaturi pentru cumparat laptele ? Brand ceva....?

martinik

Mesaj de martinik »

eu folosesc spd. lamurit ?

nickynick

Mesaj de nickynick »

Sirop Porumb Dulce....dar de la cine ?

senzor planet
Scrie răspuns