Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Da, poti sa mergi pe varianta asta. Partea lichida transmitele primele semnale in apa(atractie rapida), insa pe termen lung ingredientele solubile din mix sunt cele care atrag. Lichidele se "spala" repede.zfcristian scrie:Ideea topicului este urmatoarea :
In incercarea de a face bile de nadire putem folosi un mix ieftin dar cu aceeasi parte lichida ca la boilesurile cu care pescuim la carlig ? Practic sa incercam sa scoatem mai ieftin bilele de nadire dar in acelasi timp sa reusim sa avem si atractivitate pe patul de nada ?!?!?
Practic, ce conteaza mai mult intr-o bila mixul sau partea lichida ?!?!?!
Care ar fi procentul importantei fiecareia din cele 2 ?
zfcristian scrie:Partidele mele de pescuit in 99% din cazuri sunt de 24 ore , timp in care ma intereseaza sa am activitate .
De aici a venit si problema ridicata si anume sa exploatezi la maxim cele 24 ore
Motivele sunt dintre cele mai diverse :Andrei I scrie:Cristi la 24 de ore nu merita sa nadesti cu nimic. e suficient sa ai momitor. INDIFERENT de balta. vrei sa nadesti..pui si saculet ...cu ce vrei tu (eu prefer seminte si pelete de mai multe dimensiuni).
De ce te complici cu bile si parti lichide pt 24 ore? De ce sa o faci in general?
Pasta , o foloseam pe plumbii de la FoxAndrei I scrie: Ai facut mamaliga cu S&O???