cu cat timp inainte de o partida de pescuit este indicat sa se prepare un asemenea mix?kepsa scrie:Un mix ieftin: porumb, grau, mazare, orz si doua soiuri de fasole.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
cu cat timp inainte de o partida de pescuit este indicat sa se prepare un asemenea mix?kepsa scrie:Un mix ieftin: porumb, grau, mazare, orz si doua soiuri de fasole.
Cat de corect este sa punem fasole in mixul pentru crap?kepsa scrie:Un mix ieftin: porumb, grau, mazare, orz si doua soiuri de fasole.
eu am folosit in mixuri si naut, si acum vreau sa incerc un mix in care sa bag si linteacidutzu scrie:Cat de corect este sa punem fasole in mixul pentru crap?kepsa scrie:Un mix ieftin: porumb, grau, mazare, orz si doua soiuri de fasole.
Dupa parerea mea, poti folosi orice tip de seminte intr-un mix de seminte, depinde si de tipul/talia pestelui vizat.acidutzu scrie:Cat de corect este sa punem fasole in mixul pentru crap?kepsa scrie:Un mix ieftin: porumb, grau, mazare, orz si doua soiuri de fasole.
Eu am pus tot timpul si merge treaba.acidutzu scrie:Cat de corect este sa punem fasole in mixul pentru crap?kepsa scrie:Un mix ieftin: porumb, grau, mazare, orz si doua soiuri de fasole.