pastmatic

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

sorigab
Puncte: 0

Re: pastmatic

Mesaj de sorigab »

deci in acel aparat merge o cantitate mica 1 kg si mai risti sa se mai si strice daca pasta e mai tare ,deci in final trebuie cautat tot un malaxor

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

depinde ce vrei, zic eu ca 200 ron se merita pentru un aparat care iti face coca si carnatii, fara sa mai stai sa te muncesti, iar daca rulezi mixuri care se ruleaza usor, e ok. daca stai si faci un calcul cat e un malaxor si un pistol pneumatic te ia capu si nu se merita daca faci 50 de kg pe an.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

Daca faci cantitati asa mici de ce te complici cu masinarii,malaxoare samd...?? Nu e mai usor sa amesteci pasta in ceva cu mainile(un lucru de facut destul de usor cand faci
cantitati mici) ? Si carnatii ii faci cu o masina de tocat carne manuala sau electrica,depinde ce ai pe acasa!

sorigab

Mesaj de sorigab »

Rusu Andrei scrie:Daca faci cantitati asa mici de ce te complici cu masinarii,malaxoare samd...?? Nu e mai usor sa amesteci pasta in ceva cu mainile(un lucru de facut destul de usor cand faci
cantitati mici) ? Si carnatii ii faci cu o masina de tocat carne manuala sau electrica,depinde ce ai pe acasa!
ziceam ca poate e mai usor sa faci cu o masinarie ceva ,dar pana la urma ai dreptate tot la mana ramane,ca in rest am ce-mi trebuie pistol pneumatic compresor,mese ziceam sa mai completez cu ceva ,da pana la urma ramane asa facem tot cu mana :wink:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Pentru mixuri care se ruleaza usor:
http://www.stern-austria.ro/category--m ... t--13.html
C. S. PELICANUL

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Plus o galeata rezistenta....
C. S. PELICANUL

george n

Mesaj de george n »

pentru cantitati mici as recomanda masina de tocat manuala. scoate niste carnati super comprimati si bile cu ``greutate``. masina de tocat electrica, am incercat dar, incalzeste coca si iese ca un cauciuc...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”