pastmatic

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

sorigab
Puncte: 0

pastmatic

Mesaj de sorigab »

daca am gresit topicul imi cer scuze ,
vreau sa va intreb daca a folosit cineva acest aparat ,daca este eficient ,cata pasta se poate face o data(la o tura)si unde se gaseste ?ca am cautat si nu am vazut pe roamania,atasez filmulet cu aparatul.
http://www.youtube.com/watch?v=rlW7TU1yqMY

popescu59
Pescar de competitie

Re: pastmatic

Mesaj de popescu59 »

Din ce se vede in film este o simpla masina de tocat carne electrica , cu care se pot face cirnati fara probleme.

sorigab

Mesaj de sorigab »

popescu59 scrie:Din ce se vede in film este o simpla masina de tocat carne electrica , cu care se pot face cirnati fara probleme.
asa o fi, dar aveti idee daca este pretabila ptr a face o cantitate mica de boilesuri?daca poate malaxa ?in rest nu mai conteaza ca scoate sau nu (adica nu neaparat)dar sa fie buna sa aiba puterea de a malaxa ,asta era ideea

sorigab

Mesaj de sorigab »

de pasta, scuze ca am scris boilesuri

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

Pt pasta e ok ...dar ai grija la mix daca e mai uscat , faci praf masina !

sorigab

Mesaj de sorigab »

pai de asta tot intreb ,in stanga in dreapta sau alt sfat de un malaxor ceva mai mic (adiaca nu industrial )max 15 kg .nu imi trebuie sa fac decat ptr mine nu in scop comercial sau altceva

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

vezu ca exista o varianta mai buna.. carpmatic. are un motor muult mai bun ca si pasmatic si a fost conceput special pt bile. cauta pe net.. costa cam 240€

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

sorigab scrie:daca am gresit topicul imi cer scuze ,
vreau sa va intreb daca a folosit cineva acest aparat ,daca este eficient ,cata pasta se poate face o data(la o tura)si unde se gaseste ?ca am cautat si nu am vazut pe roamania,atasez filmulet cu aparatul.
am asa ceva si e ok pt cantitati mici......la o tura faci aprox 800-1000g de mix, un pont insa, nu poti pune mixul direct in masina si peste el sa torni partea lichida fiindca trapa de deschidere catre palnie nu aste etansa 100% si vei pierde din lichid.....amesteci intr-un vas partea lichida cu o parte din mix pana devine ca o pasta semifluida, pasta ce o torni mai apoi peste restul de mix care este in masina si-i dai drumul....in functie de consistenta care o vrei, mai adaugi mix sau lichid......ideea e sa nu faci o coca prea tare fiindca vei solicita motorul prea tare.......spor la rulat! :wink:
slowly we rot- by Obituary

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

robyvan scrie:
sorigab scrie:daca am gresit topicul imi cer scuze ,
am asa ceva si e ok pt cantitati mici......la o tura faci aprox 800-1000g de mix, un pont insa, nu poti pune mixul direct in masina si peste el sa torni partea lichida fiindca trapa de deschidere catre palnie nu aste etansa 100% si vei pierde din lichid.....amesteci intr-un vas partea lichida cu o parte din mix pana devine ca o pasta semifluida, pasta ce o torni mai apoi peste restul de mix care este in masina si-i dai drumul....in functie de consistenta care o vrei, mai adaugi mix sau lichid......ideea e sa nu faci o coca prea tare fiindca vei solicita motorul prea tare.......spor la rulat! :wink:
Balta Puiesti

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Este masina de facut paste, sunt relativ ieftine, undeva la 200 ron. Chiar se merita daca faci 5 6 kg
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”