Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
cristi, nu inteleg recomandarea asta ?!?...bile tari proaspete inseamna bile nedeshidratate, iar apa din ele prin congelare ingheata nu se pierdeCristi Matei scrie:bilele tari care sunt proaspete pot fi congelate, dar cu recomandarea ca la decongelare sa fie rehidratate.
sau lasa... nu am chefcornelserbu scrie:cristi, nu inteleg recomandarea asta ?!?...bile tari proaspete inseamna bile nedeshidratate, iar apa din ele prin congelare ingheata nu se pierdeCristi Matei scrie:bilele tari care sunt proaspete pot fi congelate, dar cu recomandarea ca la decongelare sa fie rehidratate.
chia acum doua zile am scos din congelator o punga cu bile si erau foarte...ude![]()
nu stiu unde ai auzit tu ca trebuiesc rehidratate, fiindca din experienta in niciun caz
mda...apa se evapora...apropo, cate boilisuri ai congelat pe bune nu pe netmircea62 scrie:Bilele (si nu numai) prin congelare se dezhidrateaza! De aceea se recomanda sa se puna la congelat in pungi in care s-au pus cateva picaturi de aroma, nButiric, ... etc ca sa fie absorbite de bile dupa decongelare.