Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
nit_matias scrie:Da pt mine ramane un mister de ce s-a scumpit si in acelasi timp bilele romanesti sunt cu 15 20 Ron mai scumpe decat bile importante, multe mai bune decat cele autohtone
Poate ar fi bine sa dai si niste exemple pentru ca eu nu ma simt cu musca pe caciula.nit_matias scrie:oricum imi e greu sa inteleg cum bilele romanesti sunt mai scumpe decat cele aduse din anglia
Carping RACE scrie:nit_matias scrie:Da pt mine ramane un mister de ce s-a scumpit si in acelasi timp bilele romanesti sunt cu 15 20 Ron mai scumpe decat bile importante, multe mai bune decat cele autohtone
De doi ani de cand lucrez cu Carping pretul bilelor a ramas neschimbat in ciuda faptului ca pretul multor materii prime a crescut mai mult decat semnificativ, iar cursul euro/ron nu a fost deloc in ajutorul nostru.
La noi va mai ajuta si evaziuneaCarping RACE scrie: De doi ani de cand lucrez cu Carping pretul bilelor a ramas neschimbat in ciuda faptului ca pretul multor materii prime a crescut mai mult decat semnificativ, iar cursul euro/ron nu a fost deloc in ajutorul nostru.
Dragul meu, eu nu te-am facut prost pe tine si nici nu am incercat sa te fraieresc. Sunt curios daca o sa vad aceasi discutie si referitoare la pretul porumbului sau, de ce nu, al motorinei si al costurilor de service pentru masina cu care te duci la pescuit ... de ce apa minerala e mai scumpa decat berea s.a.m.d.crapistulbacauan scrie:Carping RACE scrie:nit_matias scrie:Da pt mine ramane un mister de ce s-a scumpit si in acelasi timp bilele romanesti sunt cu 15 20 Ron mai scumpe decat bile importante, multe mai bune decat cele autohtone
De doi ani de cand lucrez cu Carping pretul bilelor a ramas neschimbat in ciuda faptului ca pretul multor materii prime a crescut mai mult decat semnificativ, iar cursul euro/ron nu a fost deloc in ajutorul nostru.
pai la ce ados comercial aveti normal ca nu conteaza cresterea pretului la ingrediente. vezi ca nu toata lumea este proasta !
Scuze ca te mai citez inca odata, dar parerea ta referitoare la calitate mi se pare cel putin subiectiva si te rog sa-mi dai voie sa nu fiu de acord cu ea.nit_matias scrie:Da pt mine ramane un mister de ce s-a scumpit si in acelasi timp bilele romanesti sunt cu 15 20 Ron mai scumpe decat bile importante, multe mai bune decat cele autohtone