Sau au nadit cu bile HNV ca sa apara monstrul?

Vă aducem la cunoștință că www.crapmania.ro utilizează fișiere de tip cookie și alte tehnici similare pentru a asigura funcționarea site-ului și protejarea datelor dvs., pentru a vă oferi o experiență cat mai placută și personalizată, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul într-un mod anonim.
Le oferim partenerilor noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză a traficului informații cu privire la modul in care folosiți site-ul nostru prin intermediul cookie-urilor pe care ei le pot seta.
Înainte de a continua navigarea pe www.crapmania.ro, vă rugăm să citiți și să întelegeți conținutul Politicii de utilizare cookie și al Politicii de confidențialitate.
Prin continuarea navigării și utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la Politica de utilizare cookie și la Politica de confidențialitate.
Moderatori: odoctee, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, gor965, Adi Forest, Alexandru Mihai
La 10-15 lei nu, dar la 25-30 deja gasesti retete foarte prinzatoare.ritesco scrie:Cat despre reteta de nadit nu o sa gasesti ceva bun la 10-15 lei kilogramul,asta e parerea mea.
Ai avut rezultate''bune'' din bulan (accidental), la drum lung, vei avea soarta ulciorului ''la apa'' asa cum se intampla cu toti cei obsedati de teoria nadelor, insa total pe dinafara cand este vorba despre localizare sau strategii de nadire.stoian06 scrie:Multumesc ritesco!am o reteta de boilies care ma ajunge undeva la 100 lei kg,iti dai seama ca nu prea imi vine sa arunc la o partida cateva kg la banii astia!!!pt carlig sunt f bune am avut rezultate peste asteptari!