Da ,aproximativ ,Multumesc .Nu este un subiect atat de greu de abordat pe cat pare daca te documentez.Pot spune ca am trecut la alt nivel,probabil daca eram la inceput de drum in ale pescuitului era ceva mai greu.
Cat despre bila,probabil am pescuit cu bile in astea 3-4 luni cat nu au facut-o unii in 2-3 ani . Plus ca deja am rulat multe mixuri ca sa pot aborda subiectul,pentru ca am trecut si eu prin faza asta

.
Ca sa nu fiu chiar off topic,la inceput am rulat si eu un mix,aproximativ ca cel care a fost specificat bila de "nadit" si probabil din coincidenta,fiind singurul care am pescuit la bile in-tro partida scurta sa reusesc sa aduc pe saltea cativa ciortani,dar si o oglinda de 12 kg si ceva comuni de 7-8.Cand am incercat sa repet strategia,apoi merg pe balta cu inca 2 prieteni care pescuiau la bile de "calitate" faina lt,robin red,un lichid nutritiv etc. Cu parere de rau va spun ca am prins in 24 de ore 3 ciortani de 2-3 kilogrami,pescuind toti 3 pe o raza de 50-60 de metri.Atunci a venit momentul cand am pus punct testelor si am inceput documentarea.Din ce am scris ar trebui sa tragi o concluzie.Multi ne-am ars de ce sa faci si tu asta? Ai atatea retete la indemana,eu sincer folosesc una care ma ajunge cu kilogramul la 27-28 de lei,dar in acelasi timp pot jongla cu ingredientele si sa o fac la pret dublu

) .E decizia ta stoian. Eu zic sa mergi pe mana celor mai experimentati,exista un proberb .Decat sa te duci la pesci cu 10 kilograme de bile proaste,mai bine iei cu tine 5 kg si bune,pe langa care mai bagi seminte si ce te mai taie capul,mai il prostesti pe domnul crap cu o pasta sau un pop-up si iesi mai castigat