Sponsorizare cu nada de la producatori in competitii.

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Sponsorizare cu nada de la producatori in competitii.

Mesaj de osc1or »

petre iulian scrie:
popescu59 scrie:Cind am scris intr-un topic si am spus ca pe mine un concurs sa zicem de 18 mil inscriere ma duce cam 40 poate 50 mil , mi s-a spus ca sunt nebun.
-------

sa veniti odata la Corbu unde trebuie sa vi cu suta de kg de bile de CALITATE ,drumul costa si el mai mult ,cine se respecta vine cu o zi inainte si se cazeaza la hotel sa fie odihnit cand incepe concursul ,taxe de 500 euroi , arsenal de calitate (16 lansete) ,etc ,etc ...

Cand tragi linia te ia capul cat cheltuiesti pt. 3 zile de concurs dar te `bati si cu spuma crapista si un rezultat bun facecat 10 Mori si Tancabestiuri la un loc castigate :wink:

Ca sa fiu si putin in subiect referitor la sponsorizari i/ti spun cum sta la noi treaba in club cu sponsorizarile .

Cei din club vin singur sa/si faca bilele cu utilajele si ingredientele din atelier si au o reducere de 10/15 lei pe kg fata de altii :wink: La 30-38 kg de bile de calitate cat ne costa pe noi eu zic ca este o reducere buna mai ales ca am posibilitatea sa/mi fac 100 kg si daca nu le consum in concurs sa returnez ce/mi ramane si sa platesc doar ce/am consumat :wink: .Este un fel de sponsorizare la nivelul unui producator mic care nu poate sa faca mai mult deocamdata pt.noi (din club ).Se dau si bile moka dar nu in cantitati foarte mari si numai celor care nu stau bine cu partea financiara si binenteles celor care testeaza bilele pe diferite balti :wink: . Numai noi din club am consumat in jur de 1,5 tone de bile pana acum asa ca diferenta de pret la aceasta cantitate este destul de mare dar daca incearca cineva sa cumpere bile la pret promotional de club si sa le vanda la prieteni cu acest pret(sau mai mare ) este exclus pe loc din club ......ca nu facem munca voluntara pentru toti pescarii din tzara :)

Nu stiu cum procedeaza alti producatori dar la nivelul unde este acum 4 Carp nu poate sponsoriza mai mult si totusi la Campionate Nationale unde reprezinti clubul este alceva .....:wink:

sper ca ai inteles ceva ,ca sunt obosit dupa un pescuit de 24 ore viteza si nu recitesc inca odata ce/am scris si poate am mai mancat din litere ,virgule ,etc ,etc de Foame :wink: :wink:
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Exat acest gen de raspuns il asteptam.
Voi va promovati nada printr-un club care are poate 100 de pescari, formand 1-2-3 ehipe la absolut orice concurs care apare.
Totusi sunt si producatori care nu fac parte din nici un club, sau cel putin nu stiu eu sa faca parte, care ofera sponsorizari la diversi pescari care participa la concursuri.
Oare cati pescari sunt la nivelul meu de a merge cu 5 kg bile, 2 kg pasta, 2 mamaligi si 5 kg groundbait la un concurs, toate cumparate de pe la TF sau cine mai stie de unde, de la diversi producatori, fara nici o apartenenta, fara nici un ajutor de la nimeni in materie de nada, fara un club in spate? Oare cati mai merg 100% de placere la un concurs?

O alta teorie in care chiar cred este urmatoarea: De exemplu sunt pescar cunoscut, cu ceva experienta, chiar membru intr-un club.... ma inscriu la un concurs, caut un sponsor, cumpar o juma de tona de la el de nada, pun steagu cu producatorul langa cort, pun o sapca in cap cu firma, si daca prind podiumul mi se ofera un discount considerabil la nada. (peste 50%). Exista asa ceva?
Critic echilibrat

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Fenomenul crapist mai ales latura competitionala sa dezvoltat enorm in ultimii ani in Romania.Marii producatori de la noi din tara si nu numai au anual bugete alocate pentru sponsorizarea echipelor care ai reprezinta in competitii.Intradevar experienta si rezultatele ajuta mult pt a putea face parte din nucleul de competitie si nu numai al unui producator.

Green Lake,ca a venit vorba si despre el...a fost un proiect pe care l am demarat in 2009 impreuna cu Iulian si Valer.Ne am propus sa fim un club aparte si sa incercam sa dam sansa si sa i ajutam pe cei aflati la inceput de drum sa faca pasul mult mai usor spre performanta.De a lungul timpului ne am mentinut ca performanta si ca numar de membrii.
4Carp sa nascut in primul rand pt sprijinirea echipelor care fac performanta pt GreenLake si nu numai dupa ce aproape 2 ani consecutiv echipele participante consumat peste 2 tone de nada si au castigat peste 80 de trofee .Acest lucru a fost facut in special pt a mai amortiza din cheltuieli.

Pe acesta cale tin sa le multumesc colegilor din club pentru increderea pe care au avuto,pentru constanta si pt ca au dat sens proiectului nostru.

O seara placuta.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

osc1or scrie: Oare cati pescari sunt la nivelul meu de a merge cu 5 kg bile, 2 kg pasta, 2 mamaligi si 5 kg groundbait la un concurs, toate cumparate de pe la TF sau cine mai stie de unde, de la diversi producatori, fara nici o apartenenta, fara nici un ajutor de la nimeni in materie de nada, fara un club in spate?
-----------

1-Sunt multi ca tine care sunt `fara ajutor tocmai daia un club te poate ajuta (consiliere tehnica in concursuri(abordare,nada,strategie etc) ,initierea incepatorilor in pescuitul crapului cu tehnici moderne,reduceri de preturi la unele magazine partenere ,nada mai ieftina ,etc ,etc :wink:
osc1or scrie:Oare cati mai merg 100% de placere la un concurs?
2-Am mai zis ca sunt trei categorii de concursuri :
a- concursuri unde pescarul vizeaza castigul .
b-concursuri de `orgolii in care incerci sa/i arzi pe "rivali" si aici e vorba de concursuri unde vine spuma crapista si nivelul competitiei este foarte mare.
c-concursuri de placere unde vi sa te distrezi .
De obicei la concursuri de `placere merg cei la inceput de `drum .

Eu personal merg la toate trei categoriile pentru ca nu merg la pescuit de `recreere dar tinand cont ca in urmatorii ani campionatul national o sa se tina numai la Corbu a devenit o prioritate concursurile pe aceasta balta si sper sa inteleaga si alti colegi din club acest aspect ....am vazut 5 echipe la Cupa Iernii din Green Lake dar la concursurile de pe Corbu merg doar aceleas echipe (adica doar doua) si la C.N vin cu pretentii de selectionare in lot :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Tot ce a scris Iulian Petre este foarte adevarat si la obiect .Realitatea este clara , vrei sa participi alaturi de echipe de top la concursuri TE COSTA .
Daca doresti sa inveti sau sa faci performanta trebuie sa stai bine financiar altfel vei ramine la un nivel mediu . Nu poti face performanta cu 5 kg de bile si 5 de prafuri sau cum mai vorbeam cu un coleg care imi spunea ca el face fata la un concurs cu 1 sac cu malai . dar fara sa ia in calcule si restul care trebuiesc care si aceleea costa destul de mult .Aici in pescuit este exact ca la fotbal , echipele cu bani joaca in liga campionilor iar echipele fara bani multi joaca la nivelul lor dar si performantele sunt pe masura .Am o singura problema cu acest pescuit de performanta , dupa ce o echipa CISTIGA un concurs vezi ca apar declaratiile , am pescuit cu nada si momeala X.Intrebarea mea vine clar de ce inainte de concursuri cei care trag dupa rezultate nu anunta , astazi noi pescuim cu nada si momeala de la X. Sunt doar citeva cluburi unde cei care participa la concursuri se stie cu ce pescuiesc in rest NUMAI DUPA CE SE CLASEAZA PE PODIUMURI auzi noi am ocupat locul 1-2-3 cu nada si momeala de la X. Consider ca daca esti un producator care te respecti e normal ca inaintea inceperi concursului sa anunti cine va pescui cu produsele tale , nu dupa ce vezi ca se claseaza pe nu stiu ce loc sa incepi cei de pe locul 1-2-3 au pescuit cu nada mea ,findca in felul asta nu te mai crede NIMENI ca cei de pe podium au dat rezultate cu nada si momeala de la tine. Asa ca trebuie sa iti asumi si rezultate si esecuri .

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Pentru un pescar la inceput de drum care nu are forta financiar sa participe la un concurs trebuie in primul rand sa isi gaseasca 2 parteneri si impreuna sa inceapa sa pescuiasca dupa care sa incerce un concur low cost pe o balta cu densitate mica de peste unde nada nu trebuie foarte multa si conteaza strategia si abordarea.

Consider ca astia sunt primii pasi sunt o gramada de concursuri low cost care in 3 pescari nu poti cheltui la nivel de taxa+nada mai mult de 100euro/persoana restul fire ace echipament oricum iti trebuie la o partida de 72 de ore de placere.

Pescuitul de competitie cere timp, bani si talent!

Radu Badica

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

petre iulian scrie:
osc1or scrie: Oare cati pescari sunt la nivelul meu de a merge cu 5 kg bile, 2 kg pasta, 2 mamaligi si 5 kg groundbait la un concurs, toate cumparate de pe la TF sau cine mai stie de unde, de la diversi producatori, fara nici o apartenenta, fara nici un ajutor de la nimeni in materie de nada, fara un club in spate?
-----------

1-Sunt multi ca tine care sunt `fara ajutor tocmai daia un club te poate ajuta (consiliere tehnica in concursuri(abordare,nada,strategie etc) ,initierea incepatorilor in pescuitul crapului cu tehnici moderne,reduceri de preturi la unele magazine partenere ,nada mai ieftina ,etc ,etc :wink:
osc1or scrie:Oare cati mai merg 100% de placere la un concurs?
2-Am mai zis ca sunt trei categorii de concursuri :
a- concursuri unde pescarul vizeaza castigul .
b-concursuri de `orgolii in care incerci sa/i arzi pe "rivali" si aici e vorba de concursuri unde vine spuma crapista si nivelul competitiei este foarte mare.
c-concursuri de placere unde vi sa te distrezi .
De obicei la concursuri de `placere merg cei la inceput de `drum .

Eu personal merg la toate trei categoriile pentru ca nu merg la pescuit de `recreere dar tinand cont ca in urmatorii ani campionatul national o sa se tina numai la Corbu a devenit o prioritate concursurile pe aceasta balta si sper sa inteleaga si alti colegi din club acest aspect ....am vazut 5 echipe la Cupa Iernii din Green Lake dar la concursurile de pe Corbu merg doar aceleas echipe (adica doar doua) si la C.N vin cu pretentii de selectionare in lot :wink:

Iulica,mai sunt si concursurile pe balti de suflet.Nu stiu cum se face insa MV 2 are un farmec aparte,cu toate ca,Tancabesti-ul reprezinta pentru mine balta mea de suflet pe care am sa vad pescuind si la 60 ani ( daca voi mai fi).Asa ca eu iti spun ceva:cei care s-au bagat pe Moara de la tine de la club,iti pot spune cu siguranta ca este un concurs pe o balta de suflet.Sa sti ca in urma unor observatii personale,am vazut ca pe MV 2 se pescuieste cu o incrancenare de nedescris si acolo ai si cele mai mari trairi.Din ce cauza? Din cauza faptului ca acolo vezi cand prinde cel cu care esti in lupta directa,este un fel de razboi psihologic ,ce duce la ambitii si mai mari,la lupte si mai aprige atat cu cel de langa dar mai ales cu tine insuti.....parerea mea :!:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

M-am gandit eu bine - bine :) si tot nu stiu de unde apar sumele si ideile acestea .
Consumabilele la un concurs ( fire , ace , plumbi , nada ) pe noi ne costa intre 30 lei si 300 lei .
Sponsori nu am avut in concursuri private .

Se mai intelege ceva gresit legat de termenul "sponsorizare" :

1. Reducere nu inseamna sponsorizare. Mai exact sponsorizare este atunci cand cel care ofera bunuri in vederea reclamei pierde efectiv bani , nu vinde cu un adaos diminuat , profitul existand si asa . :wink:
2. Membrii unui club nu sunt "sponsorizati" atunci cand primesc din partea acestuia ceva . Asta nu este sponsorizare !
3. Un borcan cu bile de carlig primit din partea unui producator este un gest frumos ,un ajutor oferit acestuia in verificarea unei nade sau o prima doza :D , nu o sponsorizare . Valabil si pentru 5 role de fir , 10 plumbi sau 3 mamaligi .

Sub aceste idei care sunt echipele sponsorizate de la noi , in concursurile private ?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dan hai sa o luam usor si pe rind cu consumabilele astea , nu luam in considerare preturile tale de achizitie ci preturi de magazin.
Fire pentru 1 concurs trebuie 1000 m de 23mm si 1000 m de 35 mm = 100 ron , ace sa zicem 20 buc costa si alea 40 ron ,momitoare 20 buc costa si alea 60 ron,plumbi 20 buc costa si astia 100 ron, inaintas conic 2 role costa si asta 90 ron, agrafe ,virteje opritoare etc mai meg si astea 50 ron. Deci la un simplu calcul 440 roni si asta asa pe subtire nu am pus nimic de top am luat clasa medie la cele de top costurile aproape se dubleaza.Tu ai pus preturi per persoana din echipa dar sunt echipe in care cum este la noi eu platesc 2 parti si de aceea ma duce un concurs minim 30 mil , sa nu mai spun ca sunt echipe in care toate costurile le suporta unul singur.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Nae,
Cele enumerate de tine le "termini" la un singur concurs?
Firul de 0.35 mm dispare dupa un singur concurs? Plumbii, momitoarele se topesc?
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”