Sponsorizare cu nada de la producatori in competitii.

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sponsorizare cu nada de la producatori in competitii.

Mesaj de popescu59 »

Exista si pescari sponsorizati in totalitate, un exemplu la mine in echipa este fiul meu , de aceea pe mine ma duce un concurs minim 30-40 mil . A simtit baiatul ca pentru performanta trebuie si calitate si nu folosim decit calitate de la firme renumite .Va spun sincer am invatat in acest an foarte multe pe la toate concursurile care am fost m-am lipit de cite un coleg pescar mai vechi in branse si am ascultat cam cum trebuie sa pescuiesti pentru a face performanta. Cei care spun ei ca, cu lansete Fl si cu nu stiu ce mulinete Okuma sau chestii din astea , si folosesc 1 sac cu malai pentru momitoare , au pretentii pentru podium ma amuza la culme .Am invatat foarte multe de la Johann un om de o mare calitate care mi-a demonstrat pe viu ce inseamna 10 m mai mult intr-o aruncare in concurs , am invatat multe de la Razvan Ulmeanu de la Cornel Serbu , Dani Dan si Razvan Garcea la fel am invatat enorm de multe de la Mircea Gheran si Vladut Mateianu si o pot spune cu mindrie ca la ultimul concurs pe Tincabesti am invatat enorm de multe de la Ionut Voicu , oameni de mare calitate care nu se dau in laturi ori de cite ori sunt intrebati sa ajute un pescar interesat in a se perfectiona .Si va mai spun un adevar testat si verificat de mine , daca intr-un concurs participa Johann, Dani Dan , Iulian Petre ,Dan Badircea, Radu Badica ,Vasile Ivan,Dan Mitranescu , Vladut Mateianu si mai sunt citiva care in 2013 au participat la putine concursuri , vroiam sa spun daca intr-un concurs sunt inscrisi din cei enumerati de mine daca nu detii scule de top nada si momeala de asemnea si in cantitati indestulatoare ,poti avea tu experienta si cunostinte in pescuit daca nu detii si cele enumerate de mine te numesti PLATITOR la acel concurs , doar un mare mare noroc te poate duce pe podium in fata celor enumerati.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Sunt 1000% convins ca nu ai dreptate la capitolul scule.
Pune pe oricare dintre pescarii enumerati de tine sa pescuiasca 1 concurs cu 4 FL-uri strategist si 4 hakuyo xyz 50 sprijinite pe 4 cracane de lemn si fac pariu pe ce vrei tu ca obtin aceleasi rezultate!
Sunt de acord cu experienta, sunt de acord cu nada, dar nu cu echipamentul. (atentie!! nu intra la categoria echipament si monturile!! monturile trebuie sa fie de calitate!!)
Critic echilibrat

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

La asta m-am gandit si eu, dar l-am lasat pe Popescu sa vorbeasca. Oricum, e altceva cand te "lasi" pe un Daiwa sau vreun Shimano.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Mi-ar placea sa primim un raspuns cu privire la subiectul echipament direct de la cei enumerati de popescu59.
Echpamentul de calitate este fiabil in timp, ofera placere si confort pescarului, dar nu poti sa spui ca nu iti poti "incropi" o baterie competitita cu bani mai putini (gen 150 - 200 lei lanseta, 150-200 lei mulineta)
Critic echilibrat

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Batul da, mulineta nu. Ce mulineta buna gasesti pana in 200lei? Care sa nu faca ca toti dracii... Vorbim de una noua :). Primul prag ar fii Okuma Axeon / Okuma Power Liner, o mulineta la 250lei, pe care poti pescui cu ea intr-un concurs. Iar ca bat ... depinde ce vrei de la el, drill, lanseu ...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ai dreptate , pe Tincabesti cu FL arunci 80-90 m si prinzi platica , pe cind cu MTX 14 arunci 140-150 m , sa nu mai spun sa ai Century.
Si la mulinete este acelasi aspect se vor potrivi oare vreodata cele enumerate de tine cu modestele Ultegra? Ti-am scris ca Johann mi-a demonstrat pe viu ce inseamna 10 m in plus la aruncare . Cind a pus mina pe Sonik SK4 mi-a spus direct Nae nici o suparare daca se rupe . Asa ca oare conteaza doar omul sau si sculele ? Un alt exemplu sunt cobrele , de ce s-a dotat toata lumea cu cobrele de carbon , ce aveau fostele Korda ?De la aruncarile cu korda de 80-100 m s-a trecut la cobrele de carbon care arunca 100-130 m , o fi vre-o diferenta ? Nu contesta nimeni ca pescarul nu are un rol foarte important dar pescarul de top fara scule de top este cam la nivel mediu .Este adevarat ca poti incropi o baterie cu scule de 150-200 dar cu sculele astea nu poti face performanta pe Tincabesti in veci , poti face performanta pe Floarea Popestiului, pe Solacolu .Eu am mai scris ca exista si pescari care cu scule de 150-200 lei viseaza sa citige concursuri linga pescarii de top, doar ca trebuie sa aiba foarte mult noroc .Sa fiti siguri ca cei enumerarti de mine au plecat tot de la sculele de 150-200 lei dar cind au vazut diferenta dintre sculele enumerate si cele de 1500-2000 lei au renuntat la primele .Cei care merg la concursuri au vazut cu ockii lor cu ce scule pescuiesc pescarii de top asa ca discutia cu comparatia intre scule nu isi are rostul.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Nea Nae, pe Tincabesti cu FL arunci 80-90, da sa stii ca pe Tancabesti cred ca dai mai mult cu FL Strategist.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

citesc si vad ca sunt multi care isi dau cu parerea .voi continua sa citesc si apoi va voi spune si eu parerea personala . :D
zilele urmatoare
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu vreau sa mai discutam multe despre echipament dar imi voi repeta opinia dar cu un exemplu: daca Johann arunca 180m cu un Hi-S 200 + Basia, cred ca arunca 150-160m si cu un FL Strategist, sau Baracuda Competition + Axeon sau Proskyer.
Critic echilibrat

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Din toate cele enumerate de tine fac prinsoare pe ce vrei ca din 3 aruncari cu fiecare Johann le rupe pe toate . Si inca ceva nu am auzit detinator de lansete enumerate de tine sa arunce 150 m. Daca s-ar arunca 150 m cu lansetele despre care vorbesti nu si-ar mai cumpara nimeni Century sau Hi-s .Din cele scrise de tine trag concluzia ca cei care isi iau Century si Basia fac figuri , nu ca ar fi mai performante .Dar poate ne lamureste un pescar de competitie care nu prea lipseste de la concursurile de top cum sta treaba si atunci ne edificam cu totii si vedem cine are sau nu dreptate in cea ce sustine.Dupa parerea mea este foarte greu sa faci performanta in concusuri fara scule de top oricit de bun pescar ai fi , sculele de top completeaza pescarul ii da siguranta in aruncari si in driluri.La fel si nada si momeala cu cit este mai de calitate cu atit cresc sansele de a pune in saltea citi mai multi balauri sa nu mai spun cit de mult conteaza si cantitatea .Dupa parerea mea la un concurs sa zicem pe Tincabesti fara 20-30 kg de bile e ma greu sa concurezi .A apus vremea cind cu 10 mamaligi si citeva kg de prafuri faceai performanta .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”