Sponsorizare cu nada de la producatori in competitii.

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
eugen dragnea
pescar de competitie

Re: Sponsorizare cu nada de la producatori in competitii.

Mesaj de eugen dragnea »

Nae,
de ce exista pescari cu super scule si ditai' SUV-ul care vin la concurs cu zecile de kg de bile de 100 lei/kg si la final populeaza ultimele locuri ale clasamentului.?!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Findca aia care se claseaza pe podium la acele concursuri au scule mult mai performante decit ale celor care spui tu , si vin la concurs cu elicoptere si remorci in care duc bilele, nu cu Suv. :lol: :lol:
Nu am contestat nici o clipa ca pescarul nu are un rol foarte important dar fara scule de top un pescar de performanta care se respecta este mediu .Pescarul de top care participa la concursurile tari nu vine cu FL si Okuma NICIODATA , si nici cu 10 kg de bile.Cunosc citiva pescari foarte buni care nu au putere financiara dar participa in concursuri cu sculele de top ale colegilor nu cu FLsi Okuma detinute de ei .

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

-Peste 50% din pescarii ce prind podiumuri pescuiesc cu lansete ieftine (MTX,Baracuda etc.)
-Peste 50% din pescarii ce prind podiumuri pescuiesc cu bile sub 30 lei pe kg productie proprie/reduceri de la producator sau cu mamaliga/grambel
-Peste 50% din pescarii ce prind podiumuri pescuiesc cu fire ieftine si bune avand un pescuit cat se poate de simplu.
-Peste 50% din pescarii ce prind podiumuri pescuiesc...nu se lauda ! :wink:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Nu toate concursurile se tin in agatatura de la " Tincabesti", ca pierzi plumbi si momitoare. Hai ca firele se schimba, acele la fel. Cum zicea si Iohann m-ai devreme, el i-a zis fir de minim 0.35 si pb pierdut, nea Nae da cu 0.23 si momitor :)).

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Peste 50% din pescarii ce prind podiumuri pescuiesc...nu se lauda ! )

Asa este nu se lauda ei ii lauda sculele de top pe care le detin cu care fac performanta si se claseaza pe podium in mai toate concursurile de mare anvergura.
Restul enumerat de tine nu este decit reclama ieftina .

Cind stii ca pestele este la 150-160 m si cu sculele despre care vorbesti tu nu ajungi decit maxim 130 m te gindesti imediat ce bune ar fi fost niste lansete de top cu mulinete pe masura cu fir de 0.20 Pline cu niste monturi elicopter cu plumb de 140 gr , eeeeee ?
Asa ca abureli de genul ca arunci cu lansetel Fl 150 m cu plumb de 140 gr merg la incepatorii de rind .Si ca te duci pe Tincabesti cu 10 mamaligi si 5 kg de prafuri si il rupi pe crap , merge tot la incepatorii naivi.Am petrecut inca 1 an printre pescarii de top prin concursuri si am acumulat de la fiecare cite ceva .
Pentru anul viitor mi-am propus achizitionarea unui set din cele mai performante scule dupa care cu siguranta si incredere voi merge la concursuri de mare anvergura unde suta la suta voi incerca si eu sa emit pretentii la podium . Pina atunci invat invat si iar invat de la pescarii de top care merg frecvent la concursuri.

Daca aveam fir de 0,40 cum a zis Johan pescuiam asa dar pina am comandat sa vina firul pina a venit am distrus aproape intreg arsenalul, de aceea spun ca daca nu ai tot ce trebuie si sa fii pregatit nu poti merge la concurs .Si cind te gindesti ca toate costa , ajungi la vorba mea .Si de la acel concurs am invatat foarte multe si de aceea acum am in traista 8 tamburi de rezerva cu tot felul de fire , ace , inaintasi conic, plumbi de diferite greutati momitoare la fel etc.
Si cind te gindesti ca toate costa .

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Ia spune tu "Maestre Nae" cu ce lansete de top pescuieste Vasile Ivan Baboeru din Carpati...dar Tata Nitu Yoda al grambelului...dar Nea Maty Sensei-ul cu dacia-break...oare ce zice "samanul mamaligilor" Dan Mitranescu despre HI-S-ul tau care costa cat cheltuie el pe nada intr-un sezon de pescuit...si lista ar putea fi lunga...dar nu-mi ajunge 'malaiul" :wink:

Nae,poti sa cheltui tu si viitorul mare premiu de la 6 din "69" pe scule si echipament...la sfarsitul lui 2014 vei avea aceeasi valoare competitionala chiar daca il iei pe Iohan in echipa ta si-ti rupe mainile cand vei insista sa bagi 0,22 cu naditor :lol:

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

Se poate schimba titlul topic-ului in "Mi-au murit laudatorii!"?
When nothing is sure, everything is possible.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Se discuta numai despre scule si nada ca fiind cele necesare in castigarea unui loc pe podium.
De ce nu se discuta si despre ceasuri , semne pe fire ,contorul pentru masurat fire , marcarea lansetelor pe lungimile aferente paturilor de nada , retinerea stricta a directiilor si a distantelor pe care avem peste ,judecarea timpilor de schimbare a lansetelor , cantitatea de nada folosita in functie de apetitul pestilor , pescuitul pe pat , peste pat si izolat , atentia la firul lansetei dupa toate aruncarile ,"scanarea" substratului , retinerea si asocierea cu trasaturile .
Antrenamentul fizic , ambitia de a rezista la oboseala , compatibilitatea in echipa , stapanirea de sine in a copia sau a schimba momeli .

Sculele si nada ne lipseau ... :D

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

Dan Mitranescu scrie:Se discuta numai despre scule si nada ca fiind cele necesare in castigarea unui loc pe podium.
De ce nu se discuta si despre ceasuri , semne pe fire ,contorul pentru masurat fire , marcarea lansetelor pe lungimile aferente paturilor de nada , retinerea stricta a directiilor si a distantelor pe care avem peste ,judecarea timpilor de schimbare a lansetelor , cantitatea de nada folosita in functie de apetitul pestilor , pescuitul pe pat , peste pat si izolat , atentia la firul lansetei dupa toate aruncarile ,"scanarea" substratului , retinerea si asocierea cu trasaturile .
Antrenamentul fizic , ambitia de a rezista la oboseala , compatibilitatea in echipa , stapanirea de sine in a copia sau a schimba momeli .

Sculele si nada ne lipseau ... :D
pentru ca toata lumea crede ca daca are hi-s pestii vin unde arunca el!!! :lol:
iar ceea ce zici tu dane pentru multi sunt amanunte, dar astea sunt amanuntele care fac, aproape de fiecare data diferenta!!!

semnat pustiul care in prima mansa de la corbu de acum 2 ani ti-a stat 2 zile in spate ca sa vada exact amanuntele alea :lol: :lol:

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

popescu59 scrie:(Peste 50% din pescarii ce prind podiumuri pescuiesc...nu se lauda ! )

Pentru anul viitor mi-am propus achizitionarea unui set din cele mai performante scule dupa care cu siguranta si incredere voi merge la concursuri de mare anvergura unde suta la suta voi incerca si eu sa emit pretentii la podium . Pina atunci invat invat si iar invat de la pescarii de top care merg frecvent la concursuri.

Si cind te gindesti ca toate costa .
@al batranu nae
vezi ca faci exact aceeasi greseala pe care am facut-o eu inainte, toti bani bagati in century, hi-suri si mulinete shimano de super top!!
ca sa realizez dupa aceea ca astea sunt amanuntele si alte lucruri fac diferenta!!
eu am facut totusi greseala asta la 16-17 ani deci am o scuza da tu bre???

cand vei vedea ca tu cu betele de 20 de milioane bucata dai la fel ca si cu altele de 5 si ca de banii pe care i-ai dat pe bete iti mai luai 5 kile de bile in plus o sa imi dai dreptate!!

pescarul si nada sunt baza, restul vin din inertie!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”