Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
pentru ca toata lumea crede ca daca are hi-s pestii vin unde arunca el!!!Dan Mitranescu scrie:Se discuta numai despre scule si nada ca fiind cele necesare in castigarea unui loc pe podium.
De ce nu se discuta si despre ceasuri , semne pe fire ,contorul pentru masurat fire , marcarea lansetelor pe lungimile aferente paturilor de nada , retinerea stricta a directiilor si a distantelor pe care avem peste ,judecarea timpilor de schimbare a lansetelor , cantitatea de nada folosita in functie de apetitul pestilor , pescuitul pe pat , peste pat si izolat , atentia la firul lansetei dupa toate aruncarile ,"scanarea" substratului , retinerea si asocierea cu trasaturile .
Antrenamentul fizic , ambitia de a rezista la oboseala , compatibilitatea in echipa , stapanirea de sine in a copia sau a schimba momeli .
Sculele si nada ne lipseau ...
@al batranu naepopescu59 scrie:(Peste 50% din pescarii ce prind podiumuri pescuiesc...nu se lauda ! )
Pentru anul viitor mi-am propus achizitionarea unui set din cele mai performante scule dupa care cu siguranta si incredere voi merge la concursuri de mare anvergura unde suta la suta voi incerca si eu sa emit pretentii la podium . Pina atunci invat invat si iar invat de la pescarii de top care merg frecvent la concursuri.
Si cind te gindesti ca toate costa .