Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Am testat cell de acum 3 ani cand au fost aduse de Aquamania pe mai multe balti cu rezultate foarte slabe,au o aroma foarte placuta de cocos dar nu prea prind peste. Dar asa se intampla cand se califica un lot care cumpara nada si nu o produce singur .gabisandu scrie:@ Val
Decizia a fost luata de catre toti baietii din lot dupa antrenament. Aproape toti pestii au fost prinsi cu aceasta momeala. Trebuie stiut ca bilele rulate de catre B&F au fost CELL de la Mainline. Am avut bile tari si solubile cu dimensiuni 10,12, 14 si 18. Astea sunt dealtfel si bilele cele mai folosite pe acele lacuri de catre pescarii lor.
Multumesc inca odata pe aceasta cale lui Toto (Meetcarp), Dave Wiles si David Coakley.
Nu trebuie sa fi producator ca sa-ti faci singur nada si nu cred ca africanii au cumparat nada de la englezi sau francezi cand au castigat campionatul mondial. Au folosit ACELASI TIP DE NADA la utimile trei editii FABRICATA IN AFRICA DE SUD; ti-as spune si firma dar cum tu esti prieten cu Donald presupun ca o stii.Concluzia este ca africanii au pescuit cu o nada care stiau ca prinde peste ,in schimb lotul romaniei a pescuit cu o nada noua despre care nu stia mai nimic si in care nu avea incredere.gabisandu scrie:Deci sa inteleg, lotul africanilor pentru ca nu-si fac singuri nada au ajuns degeaba de 3 ori campioni mondiali? Conform logicii tale doar producatorii de nada au dreptul sa mearga la campionate nationale si mondiale? Dar nu-i nimic, uite am sa sa-i comunic lui Donald sa aduca titlurile inapoi.
Bun. Ca sa fiu mai explicit. Pescarii din lotul Africii nu-si fac singuri nada. Ei doar pescuiesc.Zarguzon Adi scrie: Nu trebuie sa fi producator ca sa-ti faci singur nada
gabisandu scrie:Bun. Ca sa fiu mai explicit. Pescarii din lotul Africii nu-si fac singuri nada. Ei doar pescuiesc.Zarguzon Adi scrie: Nu trebuie sa fi producator ca sa-ti faci singur nada
P.S. - Au cumparat si nada din Anglia. Si nu numai, au avut si vicecampionii nationali ai Angliei in echipa lor. Ei i-au invatat sa pescuiasca la zig. In concluzie ce fac vorbesc cu ei? Sa le spun ca sunt niste nerusinati pentru ca au castigat campionatul si nu si-au rulat singuri bilele?
Am pescuit cu zig la ambele antrenamente si in competitie.Zarguzon Adi scrie:Lotul a mers la doua antrenamente de ce nu ati pescuit la zig-rig