The Bait & Feed Company

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: The Bait & Feed Company

Mesaj de oanavictor »

scuze ,nu este vorba de BAIT,eu vorbeam de mainline ,importul a fost de la mainline .
BOILLIESURILE AVEAU ETICHETA MAINLINE .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: Bait Feed & Company

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabisandu scrie:@ Val
Decizia a fost luata de catre toti baietii din lot dupa antrenament. Aproape toti pestii au fost prinsi cu aceasta momeala. Trebuie stiut ca bilele rulate de catre B&F au fost CELL de la Mainline. Am avut bile tari si solubile cu dimensiuni 10,12, 14 si 18. Astea sunt dealtfel si bilele cele mai folosite pe acele lacuri de catre pescarii lor.

Multumesc inca odata pe aceasta cale lui Toto (Meetcarp), Dave Wiles si David Coakley.
Am testat cell de acum 3 ani cand au fost aduse de Aquamania pe mai multe balti cu rezultate foarte slabe,au o aroma foarte placuta de cocos dar nu prea prind peste. Dar asa se intampla cand se califica un lot care cumpara nada si nu o produce singur .
ps daca probati mamaliga cu care ati castigat finala sigur prindeati mai bine decat cu cell

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Deci sa inteleg, lotul africanilor pentru ca nu-si fac singuri nada au ajuns degeaba de 3 ori campioni mondiali? Conform logicii tale doar producatorii de nada au dreptul sa mearga la campionate nationale si mondiale? Dar nu-i nimic, uite am sa sa-i comunic lui Donald sa aduca titlurile inapoi. :roll:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabisandu scrie:Deci sa inteleg, lotul africanilor pentru ca nu-si fac singuri nada au ajuns degeaba de 3 ori campioni mondiali? Conform logicii tale doar producatorii de nada au dreptul sa mearga la campionate nationale si mondiale? Dar nu-i nimic, uite am sa sa-i comunic lui Donald sa aduca titlurile inapoi. :roll:
Nu trebuie sa fi producator ca sa-ti faci singur nada si nu cred ca africanii au cumparat nada de la englezi sau francezi cand au castigat campionatul mondial. Au folosit ACELASI TIP DE NADA la utimile trei editii FABRICATA IN AFRICA DE SUD; ti-as spune si firma dar cum tu esti prieten cu Donald presupun ca o stii.Concluzia este ca africanii au pescuit cu o nada care stiau ca prinde peste ,in schimb lotul romaniei a pescuit cu o nada noua despre care nu stia mai nimic si in care nu avea incredere.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

UN INTERVIU PENTRU CRAPMANIA.RO CU PARINTELE NADELOR DE LA BAIT & FEED COMPANY, FIRMA CU CELE MAI MARI POSIBILITATI DE RULARE BOILIES DIN ANGLIA PE http://WWW.CRAPMANIA.RO

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Zarguzon Adi scrie: Nu trebuie sa fi producator ca sa-ti faci singur nada
Bun. Ca sa fiu mai explicit. Pescarii din lotul Africii nu-si fac singuri nada. Ei doar pescuiesc.
P.S. - Au cumparat si nada din Anglia. Si nu numai, au avut si vicecampionii nationali ai Angliei in echipa lor. Ei i-au invatat sa pescuiasca la zig. In concluzie ce fac vorbesc cu ei? Sa le spun ca sunt niste nerusinati pentru ca au castigat campionatul si nu si-au rulat singuri bilele?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabisandu scrie:
Zarguzon Adi scrie: Nu trebuie sa fi producator ca sa-ti faci singur nada
Bun. Ca sa fiu mai explicit. Pescarii din lotul Africii nu-si fac singuri nada. Ei doar pescuiesc.
P.S. - Au cumparat si nada din Anglia. Si nu numai, au avut si vicecampionii nationali ai Angliei in echipa lor. Ei i-au invatat sa pescuiasca la zig. In concluzie ce fac vorbesc cu ei? Sa le spun ca sunt niste nerusinati pentru ca au castigat campionatul si nu si-au rulat singuri bilele?

pungile de nada care le bagi in duba sunt produse in africa de sud .Lotul a mers la doua antrenamente de ce nu ati pescuit la zig-rig

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

"...cand te grabesti intra ca un Rolls Royce iar cand iese o face ca un Porsche 911..."

Veritbil!!! :lol: :lol: :lol:
Toto stie ce ne-a gazat omul asta la concurs. Orice baga in el se rasfrangea intr-o flatulatie abundenta si densa! :lol: :lol: :lol: :oops:
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Zarguzon Adi scrie:Lotul a mers la doua antrenamente de ce nu ati pescuit la zig-rig
Am pescuit cu zig la ambele antrenamente si in competitie.
P.S. - Tot nu mi-ai spus ce facem cu africanii le luam titlurile sau le pot pastra?

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Da Toto, eu am incredere in bilele de la The Bait & Feed Company

Am folosit si o sa folosesc in continuare aceste bile.....indiferent ce se scrie pe acest forum de bine sau de rau de ele.
Am avut curaj sa le testez in concurs, si nu ne-a parut rau, ne-au adus locul I si captura pe Hobaia anul trecut.

Deschide odata magazinul ala....ca te prinde anul nou !!!! :P

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”